Δημιουργεί σερί και βάζει πλώρη για κορυφή ο ΑΟ Άρνης!

Μόλις μία ισοπαλία περισσότερη από τον πρωτοπόρο ΑΣ Αργιθέας έχει ο ΑΟ Άρνης, ο οποίος συνεχίζει εντυπωσιακά στη φετινή σεζόν στη Γ’ ΕΠΣΚ.

Η ομάδα της Ματαράγκας φιγουράρει πλέον στη 2η θέση της γενικής κατάταξης και ακολουθεί κατά πόδας τον πρωτοπόρο, από τον οποίο απέχει μόλις δύο βαθμούς.

Οι Κυανόμαυροι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πρόσωπο και παρά τις αρκετές απουσίες που κλήθηκαν να διαχειριστούν σε κομβικής σημασίας ματς, να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Σε δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς, ο ΑΟ Άρνης «πέρασε» από την έδρα του Φωστήρα, σε ένα ντέρμπι κορυφής, ενώ στο Καρποχώρι παρότι έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, αντέδρασε εκκωφαντικά και έφτασε σε ανατροπή που την οδήγησε στο να σκαρφαλώσει στη 2η θέση!

Μάλιστα, εάν είχε αποφευχθεί η ισοπαλία στην έδρα της Βαγγελίτσας Κουσιάντζα, τότε η τοπική ομάδα θα μπορούσε να είναι στην κορυφή μαζί με τον ΑΣ Αργιθέας, όμως συνεχίζει να είναι μέσα στην προνομιούχο τετράδα και την Κυριακή (7/1) υποδέχεται τη Θύελλα Νεοχωρίου, έχοντας ελπίδες ακόμη και για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα (εφόσον «στραβοπατήσει» ο ΑΣ Αργιθέας στην έδρα του Φωστήρα).

40 γκολ ενεργητικό (2,8 μ.ο. ανά αγώνα!), 9 παθητικό (δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα) και 12 νίκες είναι μία συγκομιδή που δίνει το στίγμα για τη συνέχεια και το τι μπορεί να πετύχει στο β’ μισό της σεζόν ο ΑΟ Άρνης.