Δημήτρης Μπιρνάρας: «Να αγκαλιάσει ο Γ.Σ. Φύλλου όλα τα παιδιά της πόλης μας»

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Γ.Σ. Φύλλου ανέδειξε νέο πρόεδρο του συλλόγου τον Δημήτρη Μπιρνάρα.

Με θητεία ως ενεργός παίχτης αλλά και πρόεδρος, τόσο στους Τιτάνες Παλαμά, όσο και στον ΓΣΦ, πλέον, ο πάλαι ποτέ σέντερ των δύο ομάδων προέβη σε προσωπική δήλωση σχετικά με το μέλλον των Μελανόλευκων και τις προθέσεις της νέας διοίκησης.

Αναλυτικά:

«Είναι διπλή η χαρά και η τιμή που μου έκαναν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να ηγηθώ ως πρόεδρος την ομάδα του ΓΣ Φύλλου.

Είναι η ομάδα που έτυχε να είναι η τελευταία όπου αγωνίστηκα ως παίκτης και να κρεμάσω τα μπασκετικά μου παπούτσια.

Επίσης μέσα από αυτή θα εκπληρώσω ένα όνειρο που είχα ανέκαθεν….να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της πόλης μας, χωρίς εξαιρέσεις, δίνοντάς τους μια μπασκετική στέγη και την ευκαιρία σε οποιαδήποτε καριέρα.

Έτσι λοιπόν σύσσωμο το ΔΣ,το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους αξιόλογους και καταξιωμένους δείχνοντας αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή, είναι έτοιμο κάτω από ένα νομικό πλαίσιο να αλλάξει το προφίλ τη φιλοσοφία αλλά και την λειτουργία της ομάδας μακριά από το κατεστημένο και να κάνει πραγματικότητα κάτι που για πολλούς φάνταζε αδύνατο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αυτού του εγχειρήματος αλλά και για τους προπονητές που θα απαρτίσουν την ομάδα.

Ευχαριστώ λοιπόν το νέο ΔΣ του ΓΣ ΦΥΛΛΟΥ και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Ο Πρόεδρος Γ.Σ. Φύλλου

Μπιρνάρας Δημήτρης»