Δεν το κουνάει από τον Ηρακλή Σοφάδων ο Παπαδάκης!

Ο νέος Ηρακλής Σοφάδων δε θέλει με τίποτα να αλλοιώσει την ταυτότητά του και τιμώντας τη διαδρομή του όλα τα προηγούμενα χρόνια συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Μάκη Παπαδάκη!

Ο Χρήστος Μπατζιάς, αξιολογώντας το ρόστερ και τη συναρμολόγηση του αγωνιστικού παζλ, έκρινε ότι ο 27χρονος αμυντικός/μέσος δε θα μπορούσε να λείψει από τη νέα προσπάθεια, όπως άλλωστε έπραξε και τις σεζόν που προηγήθηκαν, συνδέοντας το όνομά του με τους «Ροπαλοφόρους».

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή, του οποίου υπήρξε μέλος ανεξαρτήτως πρωταγωνιστικής ή μη προσπάθειας που έθεσε η ιστορική ομάδα των Σοφάδων, με αποτέλεσμα να είναι και η πρώτη, σημαντική ανανέωση συνεργασίας των Κυανοκίτρινων. Εδώ να αναφέρουμε ότι στην περυσινή πορεία που είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ο Παπαδάκης ήταν βασικό στέλεχος και μάλιστα σκόραρε μία φορά στην κανονική διάρκεια της Α’ ΕΠΣΚ.

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται στον Ηρακλή και τις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις τόσο στον τομέα των ανανεώσεων, όσο και σε αυτό των μεταγραφών.