Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Φαλώρεια ο Γ.Σ. Φύλλου

Μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας έδωσε στα Τρίκαλα ο Γ.Σ. Φύλλου που για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ ηττήθηκε από τη Φαλώρεια με 73-34.

Με μόλις 7 παίχτες στο ενεργητικό του, η ομάδα του Νικήτα Πετρόπουλου έδωσε άνιση μάχη με μία νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα.

Οι Μελανόλευκοι με αυταπάρνηση και πολλές απουσίες προσπάθησαν να ακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο ρυθμό και να δώσουν την έμφαση σε νεαρούς τους αθλητές που δείχνουν θέληση να προσφέρουν και να εξελιχθούν.

Ωστόσο, χωρίς βάθος στο ρόστερ και με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της, ο Γ.Σ.Φ. έμεινε σύντομα πίσω στο σκορ με διαφορά και δεν κατάφερε να παραμείνει στη διεκδίκηση μιας κολακευτικής διαφοράς.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους νεαρούς Γιώργο και Θωμά Τσιμούρτο που παρά την κρίσιμη ηλικιακή χρονιά (μαθητές 3ης λυκείου) αποτελούν παράδειγμα αθλητών, προσπαθώντας να ανταποκριθούν και να βρίσκουν τρόπους διεξόδου με θέληση και ερεθίσματα τη χαρά του παιχνιδιού και τον ευγενή συναγωνισμό.

Τα  δεκάλεπτα: 27-4, 41-15, 57-21, 73-34

Γ.Σ. Φύλλου: (Ν. Πετρόπουλος) Γαγάτσης 3, Γ. Τσιμούρτος 4, Τασιόπουλος 3, Χρήστου 8 (2), Μαυρίας 9, Παπακυρίτσης 7, Θ. Τσιμούρτος.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ακαδημία Σπορτ – Κρόνος Τρικάλων 56-28
Φαλώρεια – Γ.Σ. Φύλλου 73-34
Άρης Τρικάλων – Μάγοι Τρικάλων 53-59
Γόμφοι Τρικάλων – Πελασγοί Μεγ. Καλυβίων 68-60
Γ.Σ. Τυρνάβου – Σπάρτακος Λάρισας 40-80


Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

*Εκκρεμεί η ολοκλήρωση της αναμέτρησης Γ.Σ. Φύλλου – Πελασγοί Μεγ. Καλυβίων από την 1η αγωνιστική


Μία συνάντηση που δίνει τη δυνατότητα στον Γ.Σ.Φ. να παλέψει για την πρώτη επικράτηση είναι η ερχόμενη εντός έδρας κόντρα στη Λαρισινή Ακαδημία Σπορτ.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (10/12):

Μάγοι Τρικάλων – Φαλώρεια
Γ.Σ. Φύλλου – Ακαδημία Σπορτ
Σπάρτακος Λάρισας – Γόμφοι Τρικάλων
Πελασγοί Μεγ. Καλυβίων – Άρης Τρικάλων
Κρόνος Τρικάλων – Γ.Σ. Τυρνάβου