Δείπνο συσπείρωσης και υπόσχεση για δυναμική αντίδραση ο ΑΟ Φύλλου!

Σε μία ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα, ο ΑΟ Φύλλου πραγματοποίησε χθες (16/5) βραδινή έξοδο, η οποία συνδυάστηκε με δείπνο στην ταβέρνα που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Τσιώρας.

Η ήττα από τον Θεσσαλικό Ματαράγκας μπορεί να ήρθε βαρύ σκορ και ήταν μόλις η πρώτη των Μελανόλευκων στη διαδικασία, δίχως να είναι ικανή να αλλοιώσει την έως τώρα προσπάθεια και το ηθικό της ομάδας του Χρήστου Αναστασόπουλου.

Ο ΑΟΦ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για την άνοδο και την επιστροφή  του στην Α’ ΕΠΣΚ μετά από 20 χρόνια και δε δείχνει διάθεση να αφήσει την ευκαιρία που του δίνεται να πάει χαμένη.

Τα γεγονότα της Ματαράγκας πείσμωσαν την τοπική ομάδα, η οποία στο δείπνο συζήτησε για την παρουσία της στα πλέι-οφ και άπαντες έδωσαν υπόσχεση στους δύο «τελικούς» που απομένουν να δώσουν και την ψυχή τους για να επιτευχθεί αυτό που ξεκίνησε από την αρχή τη σεζόν και οι Μελανόλευκοι αξίζουν στο έπακρον με τα όσα  έχουν επιδείξει φέτος αγωνιστικά αλλά και διοικητικά.

Το κλίμα είναι συσπειρωτικό και αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Κρανέας, οι Μελανόλευκοι θέλουν το αποτέλεσμα που θα υλοποιήσει τον στόχο και μάλιστα στο «σπίτι» του, μαζί με τους φιλάθλους του που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να «θωρακίσουν» το αγωνιστικό τμήμα.