Δείπνο συσπείρωσης ενόψει Μελίκης στους Τιτάνες Παλαμά!

Ένα κρίσιμο ματς περιμένει τους Τιτάνες αύριο (9/12) στον Παλαμά με αντίπαλο τη Μελίκη και η τοπική ομάδα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να παρουσιαστεί συσπειρωμένη σε αυτό το ματς.

Έτσι, την Πέμπτη (6/12) Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίχτες συναντήθηκαν στην «Κιβωτό της Γεύσης» για να γευματίσουν μαζί, σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που την αγκάλιασαν παλαιοί πρόεδροι και μέλη της Διοίκησης των Τιτάνων, δείχνοντας ότι ο στόχος είναι κοινός.

Η ομάδα πέρασε στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης, συζήτησε και απόλαυσε φαγητό, μακριά από την πίεση και την ένταση των προπονήσεων και δεσμεύτηκε να συνεχίσει ενωμένη στον «μαραθώνιο» της Γ’ Εθνικής.

Ο ΓΣ Τιτάνες εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στο περιθώριο της βραδιάς, ευχαριστώντας τους κυρίους Γιώργο Σακελλαρίου, Βάιο Μπακαβέλο, Βάιο Φαλάγγα, Κώστα Τζέλλα, Αντώνη Ντούλα και Κώστα Νούλα, όλοι τους πρώην πρόεδροι του Συλλόγου αλλά και τους κ. Θέμη Κουτσερίμπα, Γιάννη Σακελλαρίου για την ευγενική προσφορά του δείπνου.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τους πρώην προέδρους κυρίους Γιώργο Σακελλαρίου, Βάιο Μπακαβέλο, Βάιο Φαλάγγα, Κώστα Τζέλλα, Αντώνη Ντούλα και Κώστα Νούλα, καθώς και τους επιχειρηματίες κ. Θέμη Κουτσερίμπα και Γιάννη Σακελλαρίου (Κρεοπωλείο- ψητοπωλείο «Παλαμιώτικο» Σακελλαρίου), για το γεύμα που παρέθεσαν στην ομάδα μας, στο μεζεδοπωλείο

«Η κιβωτός της γεύσης», λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Μελίκης».