Δείπνο σε εορταστικό κλίμα για τον ΑΟ Κρανέας!

Σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρονικό σημείο της σεζόν, καθώς η ομάδα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΚ παρότι αποτελεί νεοφώτιστη στην κατηγορία η διοίκηση του Α.Ο Κρανέας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή, και για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή εφετινή πορεία μέχρι στιγμής, γιατί το δέσιμο των παικτών σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο αποτελεί ένα σημαντικό αβαντάζ.

Παρά τις εναλλασσόμενες απουσίες που έχουν υποχρεώσει τον Κώστα Γιαννέλο να αλλάξει αρκετές φορές τα πλάνα του και να προσπαθεί να καλύψει τα όποια κενά δημιουργούνται, η ομάδα έχει κατορθώσει να ξεκινήσει εξαίσια τη σεζόν και να μπορέσει να ανταποκριθεί θαυμάσια στις υποχρεώσεις της. Η εργατικότητα και η θέληση του αγωνιστικού τμήματος αναγνωρίζεται από τη διοίκηση που απόψε θέλησε να παραθέσει δείπνο στους συντελεστές της επιτυχίας ως επιβράβευση για την προσπάθειά τους.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο-ταβέρνα «Υγρόν Πυρ» του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Καραμπέκου και άπαντες κέρδισαν στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ζεστό και καλαίσθητο περιβάλλον του μαγαζιού και τα εξαιρετικά εδέσματα, που συνετέλεσαν ακόμη περισσότερο στο να μπορέσει το σύνολο της ομάδας να κάνει μια «απόδραση» από την καθημερινότητα προπονήσεων και αγώνων, ενώ άπαντες δεσμεύτηκαν ότι η ομάδα θα συνεχίσει προσηλωμένη στο στόχο της και με τον ίδιο ζήλο.