Δείπνο σε έξοχο κλίμα για τον Θεσσαλικό Ματαράγκας! (pics)

Μία από τις μόλις έξι ομάδες της Α1 ΕΠΣΚ που παραμένουν αήττητη στο πρωτάθλημα, έπειτα από τις τρεις πρώτες» στροφές είναι ο Θεσσαλικός Ματαράγκας.

Η ομάδα του Μάνθου Ορφανιώτη έχει μπει θετικά στη νέα αγωνιστική περίοδο και η προσπάθειά της αντανακλά και σε εξαγωνιστικό επίπεδο όπου οι διοικούντες μαζί με το αγωνιστικό τμήμα φροντίζουν ώστε να καλλιεργηθεί κλίμα συσπείρωσης και ενότητας.

Στα πλαίσια αυτά, το βράδυ της Τρίτης (9/10) διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στo καφέ-εστιατόριο «MOKA» του κ. Βαγγέλη Τζέκου στη Ματαράγκα για να δειπνήσουν οικογενειακά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Η «ζεστή» ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μεταφέρθηκε σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία που καταδεικνύει το χαρακτήρα της προσπάθειας του Θεσσαλικού εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και τη διάθεση όλων ώστε να ευοδωθεί πάνω απ’όλα με την καλύτερη εκπροσώπηση της ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής.

Η ομάδα απόλαυσε φαγητό, κουβέντα εφ’όλης της ύλης και στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον που προσφερόταν για μία τέτοια συνάθροιση και με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Μανώλη Παλάσκα να τιμά με την παρουσία του τη βραδιά.

Το Δ.Σ. του ΠΟΜ Θεσσαλικός Ματαράγκας ευχαριστεί τον κ. Βαγγέλη Τζέκο για το καφέ-εστιατόριο «ΜΟΚΑ» στη Ματαράγκα, καθώς και το Catering «Τάτσιος» για τη συνδρομή τους στην αποψινό τραπέζι της ομάδας και την έμπρακτη συμπαράσταση στην προσπάθειά της.