Δείπνο εμψύχωσης στον ΑΟ Άρνης!

Ασταμάτητος μοιάζει ο ΑΟ Άρνης στην εφετινή Γ’ ΕΠΣΚ καθώς η ομάδα, μετά το πρώτο μισό της σεζόν φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει εδραιωθεί μέσα στην τετράδα η οποία οδηγεί στην άνοδο.

Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά στην ομάδα της Ματαράγκας κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (13/1) διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Γευστικό» για ένα οικογενειακό δείπνο που σκοπό είχε να τονώσει το ηθικό ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Η πορεία της ομάδας και οι σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης είναι τέτοια που τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα της και με ενέργειες όπως η συγκεκριμένη προστίθενται θεμέλια ενότητας ώστε να παραμείνει το περιβάλλον το ίδιο οικείο και «ζεστό».

Στο τραπέζι το χιούμορ δεν έλειψε και ούτε το καλό φαγητό, με τους παρευρισκόμενους να υπόσχονται ανάλογη προσήλωση και στη συνέχεια για να διατηρήσουν ψηλά στην ομάδα.

Ο ΑΟ Άρνης ευχαριστεί το μέλος της ομάδας Παναγιώτη Καμπτσιώτη για την προσφορά του δείπνου και για το γεγονός ότι στέκεται αρωγός της προσπάθειάς της ηθικά και υλικά.