Δείπνο για καλή (αγωνιστική) χρονιά στον Ολυμπιακό Καρδίτσας!

Μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (27/8) το δείπνο της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Το καλό κλίμα που καλλιεργείται από την αρχή της προετοιμασίας και τις πρώτες προπονήσεις επιβεβαιώθηκε και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου του για τους Ερυθρόλευκους σε ένα δείπνο που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο-πιτσαρία «La Fiamma».

Οι αθλητές της ομάδας αποφορτίστηκαν λίγο από τις καθημερινές προπονήσεις που αποσκοπούν στο «χτίσιμο» της νέας προσπάθειας και λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ παίχτες, προπονητές και διοίκηση δείπνησαν, σε ένα βράδυ με πολύ χιούμορ, σύσφιξη σχέσεων αλλά και μπακσετοκουβέντα.

Παλαιοί και νέοι αθλητές με τους προπονητές των τμημάτων του Ολυμπιακού ήρθαν πιο κοντά, συνομίλησαν και γενικότερα δημιουργούν κλίμα συσπείρωσης που μέσα στη σεζόν θα αποτελέσει το «κλειδί» για την επιτυχία, αγκαλιάζοντας τα νέα μέλη, είτε αυτά είναι μεταγραφικά αποκτήματα, είτε αθλητές που προωθήθηκαν στο αντρικό τμήμα.

Άπαντες ευχήθηκαν μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και το κυριότερο, να ευχαριστηθούν κάθε στιγμή της, λειτουργώντας ως ομάδα!