Δίψα για νίκες από τον ΑΟ Φύλλου!

Τρεις νίκες στη σειρά, η μία πιο σημαντική από την άλλη συμπλήρωσε ο ΑΟ Φύλλου, ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.

Η ομάδα του Βασίλη Κούκλη φιγουράρει πλέον στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και μόλις έναν βαθμό από τη 2η, παρουσιάζοντας ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο πρωτάθλημα.

Οι Μελανόλευκοι έφτασαν αισίως τις πέντε νίκες στην Α1 με την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ξεπερνώντας κάποιες ήττες που ήρθαν κυρίως λόγω απουσιών και έλλειψης ομοιογένειας στην αρχή της σεζόν.

Ο ΑΟΦ έδειξε ότι η απαιτούμενη πίστωση χρόνου ήταν βάσιμη, μιας και η εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο είναι «μεστή» και η δουλειά που γίνεται από τον Β. Κούκλη και τους ποδοσφαιριστές του αποτυπώνεται στα τελευταία αποτελέσματα.

Σειρά παίρνει το ματς με την ΑΕ Μουζακίου που θα είναι το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας, αντίπαλο τον οποίο σέβεται ο ΑΟ Φύλλου και πέρυσι τον αντιμετώπισε σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΚ.

Η ΑΕΜ διαθέτει ένα ενθουσιώδες σύνολο με κάποιες έμπειρες μονάδες και σίγουρα αποτελεί ομάδα με πολύ δυσκολοκατάβλητο αγωνιστικό προφίλ, το οποίο οι Μελανόλευκοι θα επιχειρήσουν να υπερκεράσουν.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώνεται με τον Γιώργο Τάκα να επιστρέφει από τιμωρία, όμως τις απουσίες να μη λείπουν, αφού εκτός μάχης θα είναι οι Π. Τριανταφύλλου, Τσιώρας, Γώγος και Σίσκος.