Δίνει ψυχολογία στην Έουπεν ο Μακελελέ!

Γ. ΜΠΡΟΜ – ΤΣΕΛΣΙ

1(6,00)

Οι σχέσεις του Κόντε με τον Αμπράμοβιτς ήταν από το ξεκίνημα οριακές, η μέτρια φετινή πορεία στο πρωτάθλημα έχει φέρει τα πράγματα στα άκρα, ενώ «καθαρίστηκε» από τα διοικητικά ο τεχνικός διευθυντής Μάικλ Εμενάλο (10 χρόνια θητείας στους «μπλε»), ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν το δεξί χέρι του Κόντε και ο δίαυλος επικοινωνίας του με τη διοίκηση!
Μέσα σ’ όλα και η κόντρα του Κόντε με τον Νταβίντ Λουίς (8/1), ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής στο προηγούμενο με ευθείες κατηγορίες από τον Ιταλό τεχνικό για έλλειψη προσπάθειας. Πάντως, θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή τώρα, αμφίβολο πάντως αν θα ξεκινήσει στην 11άδα.

Συμπαθητική ομάδα η Μπρομ, δεν έχει πάρει όσο δικαιούται φέτος.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

2(5,00)

Αποδόσεις άνω του 5,00 στο διπλό που υπάρχουν πλέον… κολάζουν.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΝΑΝΤ

1 και άντερ 3,5 (2,50)

Η Ναντ θα το πάει στο σιγανό και μέχρι στιγμής έδειξε ότι έχει τον τρόπο να μην εκτίθεται. Με την Παρί βέβαια μπορεί να γίνεις εύκολα ρεζίλι αλλά επειδή προέκυψε και η διακοπή του πρωταθλήματος που μπορεί κάπως να επηρεάσει τους οργανισμούς, αξίζει να πάμε σ’ ένα χαμηλό άσο με under 3,5

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ

1(1,80)

Ο Μπερίτσο την ξέρει καλά τη Θέλτα και μπορεί να περιορίσει τα επιθετικά της ατού, που είχαν και διεθνείς υποχρεώσεις. Η Σεβίλλη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου δε δέχεται εύκολα γκολ και να επιστρέψει στις νίκες.

ΕΟΥΠΕΝ – ΑΝΤΒΕΡΠ

1(2,40)

Σημάδια στασιμότητας αν όχι κάμψης στην Αντβέρπ, η οποία έχει να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες. Νέος προπονητής στην Εουπεν ο Μακελελέ, το τάιμινγκ μοιάζει κατάλληλο για τον άσο.

Mονάδες που παίχτηκαν στις τελευταίες προτάσεις:40

Κέρδος/ ζημία από τις τελευταίες προτάσεις:-40

Φόρμα τις τελευταίες έξι μέρες:WWLLLL

Ταμείο: -870