Γ.Σ. Ματαράγκας – Απόλλων και Ελπίδα – Α.Σ. Φαρσάλων στη 2η στροφή της Β’ ΕΣΚΑΘ

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑΘ. Μάλιστα στα πλαίσια της 2ης ημέρας θα διεξαχθεί και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Ματαράγκας και του Απόλλωνα Καρδίτσας, που φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Ο Γ.Σ. Ματαράγκας πέρασε από το κλειστό της Μπάρας επικρατώντας της Πράσινης Γωνιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς μία διαφορά ικανή να δώσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, μολονότι στα τελευταία λεπτά οι Τρικαλινοί πίεσαν, χωρίς να καταφέρουν την ανατροπή. Η ομάδα του Θοδωρή Δίκαρου επιθυμεί το 2×2 που πέραν από τους βαθμούς θα φέρει και πλεονέκτημα ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους στην κατηγορία. Ο Γ.Σ. Ματαράγκας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεθαυριανό (15/11) παιχνίδι μετρώντας δύο απουσίες, αυτές του Κώστα Βαϊόπουλου και του Δημήτρη Πόπωτα που είναι τραυματίες.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Άγιου Νέστορα, έχοντας την υπεροχή από τις πρώτες στιγμές του αγώνα μέχρι την τελική κόρνα της λήξης. Η ομάδα του Σπύρου Παππά έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με το κέρδος από τη νίκη της πρεμιέρας να μην είναι μόνο βαθμολογικό, καθώς οι νεαροί αθλητές των Κυανόλευκων που χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν ότι φέτος ήρθε η ώρα για πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/11) στις 17:30, στο κλειστό των Σοφάδων με διαιτητές τους Χριστοδούλου – Μπακαλόπουλο.

Τέλος, η Ελπίδα Καρδίτσας φιλοξενεί τον Α.Σ. Φαρσάλων που την 1η αγωνιστική πήρε ξεκούραστη νίκη με 20-0 κόντρα στον Φίλιππο Τρικάλων που δεν εμφανίστηκε στο παρκέ. Η Καρδιτσιώτικη ομάδα είχε πολύ δύσκολη αποστολή στο ματς με τους Γόμφους και κόντρα στους Φαρσαλινούς θέλει την παρθενική νίκη της στο πρωτάθλημα.

Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/11) στις 16:00 στο κλειστό της Καρδίτσας με διαιτητικό δίδυμο το Χριστοδούλου – Μπακαλόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 15 Νοεμβρίου

15:00, κλειστό Μουζακίου: Γόμφοι Τρικάλων – Άγιος Νέστορας. Διαιτητές: Χλωρός – Κοτοπούλης
15:30, κλειστό Μπάρας: Φίλιππος Τρικάλων – Πράσινη Γωνιά. Διαιτητές: Γιδάρης – Φασούλας
16:00, κλειστό Καρδίτσας: Ελπίδα Καρδίτσας – Α.Σ. Φαρσάλων. Διαιτητές: Παπαθεοχάρη – Μπόσκου
17:30, κλειστό Σοφάδων: Γ.Σ. Ματαράγκας – Απόλλων Καρδίτσας. Διαιτητές: Χριστοδούλου – Μπακαλόπουλος