ΓΣ Τιτάνες: «Το κλειστό της Καλαμπάκας θύμιζε Παλαμά – Έχει ο καιρός γυρίσματα»!

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι Τιτάνες στην Καλαμπάκα, για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και στον απόηχό τους εξέδωσαν ανακοίνωση για την αναμέτρηση και τα παρελκόμενά της.

Η ομάδα του Παλαμά ευχαρίστησε τον κόσμο της που μετέτρεψε σε «έδρα» το Βλαχάβειο κλειστό της Καλαμπάκας, ενώ αναφέρθηκε σε ενδείξεις που, αν μη τι άλλο, δεν ευνόησαν την προώθηση της καλής φιλοξενίας του αγωνιστικού τμήματος.

Τέλος, στην ανακοίνωσή τους, οι Τιτάνες αναφέρουν ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα», καθώς «κανείς δεν παίζει με την ιστορία και τον κόσμο αυτής της ομάδας».

Αναλυτικά:

«Με εκπληκτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα έφυγε νικήτρια από το Βλαχάβειο της Καλαμπάκας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με «ολόκληρες» επιθέσεις από τις δύο ομάδες, πολύ τακτική και ισορροπημένο παιχνίδι.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο και το ματς στους τρεις πόντους, σκορ ημιχρόνου 26-29.

Η ομάδα βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο διαφορετική. Σκληρές άμυνες, ακόμα και στα καλύτερα ‘’plays’’ της ομάδας του Σδράκα, οι παίκτες έδειχναν να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Η διαφορά ξέφυγε ακόμη και με 16 πόντους και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +14.

Ηρεμία, τακτική προσήλωση και ομαδική δουλειά έδειξαν από νωρίς τον νικητή. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν να μειώσει στους 7 πόντους, με συνεχόμενα τρίποντα που έμειναν αναπάντητα.

Μεγάλη νίκη, μέχρι την επόμενη.

Το κλειστό της Καλαμπάκας θύμιζε «Παλαμά», από τους δεκάδες οπαδούς που ακολούθησαν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη αποστολή. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η άρνηση της γηπεδούχου ομάδας να δώσει εμφιαλωμένα νερά στην ομάδα μας, όταν ζητήθηκαν παραπάνω από αυτά που παραχωρήθηκαν, απλά ήταν μια παρεξήγηση. Αλλά σε συνδυασμό με τις 4 ξεφούσκωτες μπάλες, τύπου spalding, που μας παραχωρήθηκαν, αντί των 4, τύπου molten, που προβλέπει ο κανονισμός, αποκάλυψαν από νωρίς τις προθέσεις τους.

Το διαιτητικό δίδυμο στάθηκε στο ύψος του, με πολύ δύσκολες αποφάσεις. Τα λάθη είναι πάντα ανθρώπινα, τα κατανοούμε και δίνουμε τα εύσημα για μια ισάξια και άκρως αντικειμενική διαιτησία σήμερα.

Η ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όλοι είναι αναλώσιμοι, εκτός από την ομάδα, με την κυανόλευκη φανέλα, με τους ΤΙΤΑΝΕΣ στο σήμα τους.

Κανείς, μα κανείς δεν παίζει με την ιστορία και τον κόσμο αυτής της ομάδας.

Έχει ο καιρός γυρίσματα γράφαμε για κάποιους κυρίους, πριν κάποιους μήνες, και ο καιρός γύρισε…

Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα…. ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Συνεχίζουμε…

Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά»