«Γλυκιά» αναμονή…ανόδου για τον Φωστήρα

Ο Φωστήρας ολοκλήρωσε τη σεζόν του στη Γ’ Ερασιτεχνική με τον καλύτερο ιδανικό επίλογο, καταφέρνοντας να επικρατήσει στην έδρα του πρωταθλητή ΑΣ Αργιθέας.

Οι «Πορτοκαλί» του Τάκη Δρόσου κατέλαβαν τελικά την 5η θέση κι ενώ μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος διατηρούσαν ελπίδες για είσοδο στην τετράδα που ισοδυναμεί με άνοδο στη Β’ ΕΠΣΚ.

Φυσικά για το νεανικό συγκρότημα που αποτελεί τον «προθάλαμο» του Ταυρωπού, δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές από τμήματα υποδομής να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε ένα αντρικό πρωτάθλημα και να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, το μέλημα δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά η εξέλιξη των παιχτών προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Ο Φωστήρας, όμως κατάφερε να…χωρέσει «δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη», καταλαμβάνοντας μία θέση που δεν αποκλείεται τελικά να τους δώσει την άνοδο στη Β’ Ερασιτεχνική (εφόσον δε δηλώσουν συμμετοχή ομάδες από ανώτερες κατηγορίες).

Η αναμονή είναι…«γλυκιά» για την ομάδα του Αγίου Νικολάου, αφού ξέρει ότι έκανε το καθήκον της και είχε άψογη λειτουργία, διαθέτοντας μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (20 γκολ παθητικό), ενώ δεν αποκλείεται αυτή να μετατραπεί στην καλύτερη της κατηγορίας (η ΠΑ Σοφάδων έχει 18 γκολ παθητικό αλλά έχει να παίξει ένα ημίχρονο ακόμη κόντρα στον ΑΟ Ζαϊμίου σε ματς που διακόπηκε λόγω καιρικών συνθηκών).

Πάντως και επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα ο Φωστήρας, σκοράροντας 54 γκολ, 17 εκ των οποίων πέτυχε ο Θωμάς Φλώρος που ήταν ο…κορυφαίος του είδους για τους «Πορτοκαλί».