Γιορτές με… μπάσκετ από τον Α.Σ.Καρδίτσας!

Η αγωνιστική δράση σταματά για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, όμως το μπάσκετ συνεχίζεται στην πόλη μας και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τριήμερο περιμένει τους φιλάθλους της πόλης μας.

Έτσι, το τριήμερο 28,29,30 Δεκεμβρίου, θα γίνει στην πόλη μας το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά U16 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Ο Ιωνικός Νίκαιας και ο Πανερυθραϊκός από την Αθήνα, ο Αίολος από τα γειτονικά Τρίκαλα και ο οικοδεσπότης Α.Σ.Καρδίτσας συγκροτούν την τετράδα των ομάδων παίδων που θα λάβουν μέρος, υποσχόμενες πλούσιο θέαμα για τους φιλάθλους. Το τουρνουά θα γίνει σε τρεις αγωνιστικές, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τριών πόντων, αλλά και την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών της διοργάνωσης, όπως του πρώτου σκόρερ, του πολυτιμότερου παίκτη αλλά και της καλύτερης πεντάδας.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά, η Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» που ειδικεύεται σε μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές φυσικού αερίου και διακόσμηση χώρων.

Το πρόγραμμα του 1ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ U16
28,29,30 Δεκεμβρίου 2018 – Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας

Πρόγραμμα

1η ημέρα – Παρασκευή 28.12.2018
5 μ.μ. Α.Σ.Καρδίτσας – Αίολος Τρικάλων
7 μ.μ. Ιωνικός Νίκαιας – Πανερυθραϊκός
2η ημέρα – Σάββατο 29.12.2018
6 μ.μ. Αίολος Τρικάλων – Πανερυθραϊκός
8 μ.μ. Α.Σ.Καρδίτσας – Ιωνικός Νίκαιας
3η ημέρα – Κυριακή 30.12.2018
9.45 π.μ. Αίολος Τρικάλων – Ιωνικός Νίκαιας
11.30 π.μ. Διαγωνισμός Τριπόντων
12 π.μ. Α.Σ.Καρδίτσας – Πανερυθραϊκός
1.45 μ.μ. Απονομές – Λήξη Τουρνουά

Φιλικό το Σάββατο με την Εθνική Εφήβων

Παράλληλα με το Τουρνουά παίδων που διοργανώνεται, στην Καρδίτσα θα γίνει ακόμη μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Κ. και της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Οι καλύτεροι νέοι αθλητές της χώρας μας θα βρεθούν απέναντι στην ομάδα του Α.Σ.Κ. σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στόχος είναι να ενισχυθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη. Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη, όμως για όλους τους φιλάθλους θα υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς χρημάτων ή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας μέσω των κοινωνικών δομών που λειτουργούν.