Για το repeat με τον Τύρναβο ο ΣΠΑΚ!

Στους ρυθμούς του δεύτερου εντός έδρας παιχνιδιού καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) ο ΣΠΑΚ υποδέχεται τον Τύρναβο κινήθηκε η ομάδα καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι «Τρικολόρε», μετά την άνετη νίκη επί της Άμιλλας Τρικάλων επιστρέφουν στην έδρα τους και δίνουν ακόμη ένα παιχνίδι που είναι στα απόλυτα αγωνιστικά τους μέτρα. Και σ’ αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του Φώτη Αλεξίου είναι το φαβορί απέναντι σε έναν γνωστό αντίπαλο τον οποίο νίκησε και απέκλεισε στο κύπελλο.

Ο νεαρός προπονητής είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του και φροντίζει να κρατά την ομάδα προσγειωμένη έτσι ώστε να παρουσιάζεται ανεξάρτητα από το αν είναι το φαβορί σε κάθε αναμέτρηση με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία έτσι ώστε να αποφεύγονται τα λάθη και η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει κάνοντας σε κάθε αγωνιστική ένα μικρό βήμα προς τον στόχο της ανόδου.

Όπως προαναφέραμε η αναμέτρηση με τον Τύρναβο είναι στα απόλυτα αγωνιστικά μέτρα του ΣΠΑΚ που αν δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο δεν θα δυσκολευτεί να προσθέσει ακόμη μια καθαρή νίκη στο ενεργητικό της.