Για το…3-0 στην Καρδίτσα ο Ήφαιστος!

Τον αγωνιστικό του προσανατολισμό επιθυμεί να διατηρήσει ο Ήφαιστος στο προσεχές ματς με τους Γόμφους.

Η ομάδα της Καρδίτσας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στον Γ.Σ. Σοφάδων όμως γνώριζε εξαρχής τις δυσκολίες της αποστολής. Έτσι, δεν άφησε η εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα να την επηρεάσει σχετικά με το τι αναζητεί στη συνέχεια και η προσπάθεια συνεχίζεται σε ένα εντός έδρας ματς με αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους και συγκομιδή βαθμών.

Οι Γόμφοι είναι μία έμπειρη ομάδα παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην Α1 ΕΣΚΑΘ και σίγουρα σε αγωνιστική κατάσταση που δυσκολεύει το έργο των Κιτρινόμαυρων, στην προσπάθεια να επιστρέψουν στις νίκες.

Το σύνολο του Σπύρου Παππά και του Βασίλη Κρομμύδα γνωρίζει ότι αυτά τα ματς μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη φετινή πορεία και να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση από νωρίς στο δρόμο της καθιέρωσης στην υψηλότερη κατηγορία του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Στην Καρδίτσα, έως τώρα ο Ήφαιστος μετρά 2×2 και θέλει να συνεχίσει αήττητος για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του σε ένα πρωτάθλημα λεπτών ισορροπιών, επιθυμώντας και την υποστήριξη του κόσμου για να μείνει κοντά στις ομάδες που προπορεύονται στη γενική κατάταξη και να προσπεράσει τον αντίπαλό του.

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό δίδυμο δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού να διαχειριστεί και έτσι αναμένεται η καλύτερη δυνατή σύνθεση για το ματς.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30, στο κλειστό της Καρδίτσας με διαιτητές τους Κοντογιάννη και Γεωργούλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

17:00, κλειστό Αμπελώνα: Γ.Σ. Αμπελώνα – Αστέρας Λάρισας. Διαιτητές: Β. Πιτσίλκας – Γιατρόπουλος.
20:00, δημοτικό κλειστό Τρικάλων: Φαλώρεια – ΑΟ Καλαμπάκας. Διαιτητές: Καρακώστας – Λελούδας.
20:30, κλειστό Καρδίτσας: Ήφαιστος Καρδίτσας – Γόμφοι. Διαιτητές: Κοντογιάννης – Γεωργούλης.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

18:00, κλειστό Σοφάδων: Γ.Σ. Σοφάδων – Ολυμπιακός Καρδίτσας. Διαιτητές: Γκούτας – Κ. Γκαρτζονίκας.
18:30, κλειστό «Ι. Πατάκης»: Γ.Σ. Νίκαιας – Δαναοί Τρικάλων. Διαιτητές: Φακίτσας – Γκέκας.