Για το εκτός έδρας αήττητο και το προβάδισμα τίτλου στο ντέρμπι η Αργεντινή!

14 ματς αήττητη συμπλήρωσε η Αργεντινή, η οποία στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΚ ανέβηκε στην κορυφή, εκεί όπου θέλει να παραμείνει, 5 «στροφές» πριν το φινάλε.

Οι «Αλμπισελέστε» έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και γνωρίζουν ότι εάν καταφέρουν να μείνουν «όρθιοι» στο Ξυνονέρι και το αυριανό (18/3) ντέρμπι κορυφής με τον Ήφαιστο, τότε έχουν ισχυρό αβαντάζ τίτλου και επιστροφής στην Α1 ΕΠΣΚ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Φαλιάγκα είναι αήττητη εκτός έδρας και σε αγωνιστική κατάσταση που αποτυπώνει τη γενικότερα πληθωρική εικόνα στην κατηγορία, όπου διαθέτει την καλύτερη επίθεση με διαφορά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (με ένα γκολ διαφορά).

Στο ματς με τον Ήφαιστο, ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της πρώτης θέσης και οι Αργεντινοί γνωρίζουν τη συνταγή στα ντέρμπι, προκειμένου να δείξουν τον απαιτούμενο χαρακτήρα.

Η τοπική ομάδα προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και μπροστά της έχει το μεγαλύτερο εμπόδιο, απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο που εναλλάχθηκε μαζί του στην κορυφή αρκετές φορές φέτος.

Η ψυχολογία είναι καλή και μοναδικός απών είναι ο Γαδετσάκης.