Για τη συνέχεια στο σερί τίτλων ο ΑΟ Σελλάνων!

Σε συλλέκτη τίτλων έχει εξελιχθεί ο ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος ρίχνεται στη αυριανή (21/3) «μάχη» του 42ου τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ με «Ανδρέας Γεωργίου», με πολύ βαριά «κληρονομιά».

Η ομάδα του Προαστίου από τον Μάιο του 2016 δεν έχει χάσει ούτε ΕΝΑΝ τίτλο στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Καρδίτσας που συμμετέχει.

Ειδικότερα, μετράει κατά σειρά τον τίτλο του πρωταθλητή Α’ Ερασιτεχνικής της σεζόν 2015-16, τον τίτλο του κυπέλλου «Ευ Αγωνίζεσθαι» 2016-17, τον τίτλο του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ της σεζόν 2017-18, τον τίτλο του  πρωταθλητή Α’ Ερασιτεχνικής 2016-17 και τον τίτλο του κυπέλλου «Ευ Αγωνίζεσθαι» 2017-18!

Πέντε διαδοχικοί τίτλοι, λοιπόν για τους Κυανόλευκους που εισέρχονται στον φετινό τελικό κυπέλλου με την «αύρα» ομάδας Γ’ Εθνικής αλλά και την πίεση που μπορεί να φέρει η συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το Σάββατο (24/3), το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο Μαρτίνου, μπορεί να κρίνει την ανανέωση ή μη του ραντεβού τους με τη συγκεκριμένη κατηγορία!

Εβδόμαδα…«τελικών», από κάθε άποψη λοιπόν για το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα, το οποίο φυσικά έχει κίνητρο για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους να υπερασπιστεί τον περυσινό του τίτλο και να στεφθεί για 3η φορά στην ιστορία του κυπελλούχος ΕΠΣΚ.

Στο μυαλό των τρεμπλούχων είναι να αγωνιστούν με τη συνταγή εκείνη που τους διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δίχως δηλαδή να μπουν με αλαζονεία στο ματς αλλά να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και με υπομονή να διαχειριστούν αναλόγως την εξέλιξη του ματς.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΟΣ έχει αφιερώσει τον φετινό θεσμό του κυπέλλου σε όσους παίχτες αγωνίζονται λιγότερο στο πρωτάθλημα, τόσο για λόγους «φρεσκάδας» μιας και η Γ’ Εθνική έχει διαφορετικές απαιτήσεις, όσο και λόγω ποιότητας, αφού αρκετοί παίχτες έχουν την ευχέρεια να αναπληρώσουν ισάξια τις θέσεις και να προσφέρουν ευελιξία στη σύνθεση που θα επιλέξει ο Γιάννης Μπουρνάκας και οι συνεργάτες του.

Τα συνεχόμενα απαιτητικά ματς σε μία περίοδο που κρίνονται όλοι οι στόχοι, είναι ένας παράγοντας που προσπαθούν να διαχειριστούν οι Κυανόλευκοι, οι οποίοι την Κυριακή αγωνίστηκαν στο Βελεστίνο, αύριο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο ΔΑΚ της Καρδίτσας και το Σάββατο θα κάνουν νέο ταξίδι στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Μετά το χθεσινό (19/3) επιτακτικό ρεπό, οι παίχτες επέστρεψαν σήμερα (20/3) στο γήπεδο για να πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό.

Το κλίμα είναι καλό και το θετικό είναι ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, δεν αποκλείονται οι…εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα που όμως αναμένεται να αναζωπυρώσουν το κίνητρο και να ενεργοποιήσουν τη θέληση των παιχτών.