Για τη νίκη με «όπλο» την έδρα του κόντρα στην Ιτέα ο ΑΟ Σελλάνων!

Με όλη την προσοχή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΟ Σελλάνων.

Αύριο (11/11) Κυριακή, η ομάδα του Προαστίου υποδέχεται τον αντίπαλο από τη Βοιωτία και θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, συνεχίζοντας αυτό που άρχισε την περασμένη εβδομάδα με τον Κώστα Σταματίου στον πάγκο της.

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και έχει τη δική του σημασία για το τοπικό συγκρότημα, αφού πρόκειται για αναμέτρηση εντός έδρας. Μπροστά στο κοινό του, ο ΑΟ Σελλάνων θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε αβαντάζ και να φτάνει στο αποτέλεσμα που θέλει, ενώ το αυριανό θα είναι μόλις το δεύτερο ματς στο γήπεδο του Προαστίου.

Ο ΑΟ Σελλάνων πέρασε από μία δύσκολη έδρα την προηγούμενη Κυριακή (4/11), αναπτερώνοντας έτσι το ηθικό του και φτάνοντας τους 10 βαθμούς, όντας στο -6 από την κορυφή του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Για να αποκτήσει αξία το διπλό στην Τσαριτσάνη, χρειάζεται ανάλογη προσπάθεια και αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, ομάδα που βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά σίγουρα η θέση της δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της και φυσικά τις βλέψεις της στην κατηγορία.

Μια νίκη θα σημάνει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση του ΑΟ Σελλάνων από τη διακεκαυμένη ζώνη και από τον αντίπαλο, τον οποίο θα αφήσει στους έξι βαθμούς, εξέλιξη που σίγουρα θα βοηθήσει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τις έτερες ομάδες της Καρδίτσας στους στόχους που έχουν θέσει.

Βέβαια, το σύνολο του Κώστα Σταματίου κοιτάζει αποκλειστικά τους δικούς του στόχους και πώς αυτοί θα υλοποιηθούν. Το ματς προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ο ΑΟ Σελλάνων γνωρίζει τον αντίπαλο από πέρυσι και θα παραταχθεί με σκοπό και στα 90 λεπτά να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, η επιστροφή των Παπαγεωργίου και Μπακρατσά από τραυματισμό (οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην Τσαριτσάνη) δίνει στον τεχνικό επιτελείο ένα γεμάτο «οπλοστάσιο», ενώ σε ό,τι αφορά τις κάρτες, ο Βασίλης Τζάνης έχει τρεις και ο Νίκος Κούρκουλας δύο, πλησιάζοντας το «όριο».

Το ματς ορίστηκε για την Κυριακή (11/11) στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Προαστίου και θα το διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Ιωάννη Μηνούδη, Γεώργιο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση.

Από την ομάδα του Προαστίου έχει απευθυνθεί κάλεσμα για το εν λόγω ματς προς τον κόσμο της και της ευρύτερης περιοχής για να δώσει το παρών και να ωθήσει τους παίχτες στη διεκδίκηση της νίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου | 15:00

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου (Πανθεσσαλικό)
Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βασίλειος Καλύβας, Χρήστος Δόσκορης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου | 15:00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου (ΔΑΚ Καρδίτσας)
Διαιτητής: Θωμάς Μπουροζίκας (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Χρήστος Νάκας, Δημήτρης Παραφέστας (ΕΠΣ Λάρισας)

ΑΟ Σελλάνων – Αστέρας Ιτέας (Δημοτικό Στάδιο Προαστίου)
Διαιτητής: Αλέξανδρος Μέγας (ΕΠΣ Πιερίας)
Βοηθοί: Ιωάννης Μηνούδης, Γεώργιος Σαλτσίδης (ΕΠΣ Πιερίας)

Μετέωρα – Οικονόμος Τσαριτσάνης (Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας)
Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σακκάς, Δημήτριος Σακκάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Πιερικός – ΓΣ Αλμυρού (Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)
Διαιτητής: Δημήτριος Κεφαλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Στέφανος Κωνσταντίν, Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Θησέας Αγριάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Δημ. Γήπεδο Αγριάς)
Διαιτητής: Γεώργιος Μαμασούλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αναστάσιος Φράγιος, Κωνσταντίνος Μαδίτσης (Μακεδονίας)

Φωκικός – ΑΟ Στυλίδας (Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας)
Διαιτητής: Δημήτριος Ψύχουλας (Βιοωτίας)
Βοηθοί: Νικόλαος Σοφός, Χρήστος Καλαμπούκας (Βοιωτίας)