Για καλό ποδαρικό και σε ανοιχτή γραμμή με την κορυφή ο Ατρόμητος Παλαμά!

Με όλη του την προσοχή στραμμένη στο δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Σώκρατες μπαίνει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2017 ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά φιλοξενεί μία από τις ομάδες που διακρίνονται για την πολύ καλή αγωνιστική τους εικόνα στη φετινή Α’ ΕΠΣΚ και δίκαια φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης, γνωρίζοντας ότι για την κατάκτηση της νίκης απαιτείται σοβαρότητα και προσήλωση, ώστε το νέο έτος και ο β’ γύρος να ξεκινήσουν με το δεξί.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στα μισά του δρόμου και οι Παλαμιώτες δεν έχουν χάση την επαφή με την κορυφή, την οποία μπορούν ακόμη και να «πατήσουν» σε περίπτωση που ο ΑΟΚ επικρατήσει στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει τον Ατρόμητο είναι το δικό του παιχνίδι και το πώς η ομάδα θα συνεχίσει στην ίδια αγωνιστική κατάσταση που είχε μέχρι τη διακοπή για τις ημέρες των γιορτών. Το διάστημα αυτό, άπαντες δούλεψαν με την ίδια θέληση και χωρίς να αφήσουν την ολιγοήμερη αγωνιστική απραξία να τους επηρεάσει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ιανουάριος περιλαμβάνει σπουδαίας σημασίας ματς σε πρωτάθλημα και φυσικά τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Α.Ο.Κ.

Κόντρα στον Σώκρατες ο Τάσος Μπεριτζάς καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού και ο νεοαποκτηθείς Μανακούσιος υπολογίζεται κανονικά.