Για εμφάνιση ψυχολογίας στο Μεσολόγγι οι Τιτάνες!

Ισχυρή δόση του φετινού επιπέδου της Β’ Εθνικής πήραν οι Τιτάνες Παλαμά, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Βορείου Ομίλου.

Και μπορεί το ταξίδι στο Στρατώνι να είχε αξιολογηθεί από πριν ως ένα από τα πιο δύσκολα, βάσει απόστασης και αγωνιστικού επιπέδου των Χαλκιδικιωτών, όμως το ματς με τη Χαλκηδόνα εντός έδρας ήρθε να μεταφέρει στην ομάδα του Παλαμά ότι κάθε αντίπαλος είναι αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» του.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής (15/10) «ταρακούνησε» αρκετά τους νεοφώτιστους του Χάρη Φόρου, αφού διαπίστωσαν ότι περιθώρια χαλάρωσης, ιδίως στην άμυνα δεν υπάρχουν και πως η ομαδικότητα είναι αναγκαίο να ξεδιπλωθεί με μεγαλύτερη διάρκεια στο παρκέ, για να αντιστραφούν τα έως τώρα δεδομένα.

Χρόνος για να μείνουν στις πρώτες αγωνιστικές δεν υπάρχει ούτε για σκέψη στους Τιτάνες, οι οποίοι ενέτειναν την  προσπάθεια προετοιμασίας για ένα ακόμη μακρινό και δύσκολο ταξίδι.

Σειρά παίρνει ο Χαρίλαος Τρικούπης, ομάδα που παραδοσιακά διαθέτει από τις καλύτερες έδρες στις Εθνικές κατηγορίες και φέτος έχει βάλει στόχο τις υψηλές πτήσεις. Ήδη η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει καταβάλει την αντίσταση του ισχυρού Πευκοχωρίου στην έδρα της, ενώ πέρασε και από την έδρα του Γ.Σ. Ελίμειας, ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν. Χαρακτηριστικό για το συγκρότημα του Ιωάννη Δημητριάδη η εξαιρετική αμυντική προσήλωση με μ.ο. πόντων 61 παθητικό και φυσικά την πλειάδα έμπειρων παιχτών όπως του πολυδιάστατου πάουερ φόργουορντ, Νάσου Περρωτή, του σκόρερ Σωτήρη Ντόβα, του πληθωρικού γκαρντ Μιχάλη Πολίτη και του φόργουορντ με συνεχείς παρουσίες στην Α2 Εθνική, Γιάννη Καραγκιολίδη.

Οι Τιτάνες έχουν μπροστά τους, λοιπόν  ένα ακόμη ματς με συντελεστή δυσκολίας που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση σε κανένα σημείο του 40λεπτου, αν θέλουν να ακολουθήσουν στο σκορ και να διεκδικήσουν κάτι θετικό από την 3η αγωνιστική.

Η εβδομάδα προπονήσεων είχε αρκετή δουλειά στην τακτική και διόρθωση λαθών που παρατηρήθηκαν στα ματς και το θετικό για τον Χάρη Φόρο είναι πως είδε τους παίχτες του να έχουν την απαιτούμενη διάθεση να αλλάξουν την εικόνα που παρουσίασαν έως τώρα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για το Μεσολόγγι όπου στις 17:00 θα αρχίσει το παιχνίδι.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Κρεσταινίτης, Ηλίας Λογοθέτης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωινστικής στον Βόρειο Όμιλο:

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Κλειστό Μεσολογγίου, 17:00, Χαρίλαος Τρικούπης – Τιτάνες Παλαμά. Διαιτητές: Κρεσταινίτης-Λογοθέτης (Ρόζης)

Κλειστό Χαλκηδόνας, 17:00, Χαλκηδόνα – Καβάλα. Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ.-Μελανίδης (Αστρεινίδης)

Κλειστό Αρναίας, 17:00, ΣΑ Στρατωνίου – Ασπίδα Ξάνθης. Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Σιταρίδης (Σακελαρίου)

Κλειστό Φαρσάλων, 17:00, Γ.Σ. Φαρσάλων – Α.Ο. Αγρινίου. Διαιτητές: Θεοδώρου-Λουλουδιάδης (Βαρνάς Γ.)

Κλειστό Σερρών, 17:00, Ίκαροι Σερρών – Ανατόλια. Διαιτητές: Ξέρας-Καρακώστας (Γιαβρής)

Κλειστό Λαγκαδά, 17:00, Ερμής Λαγκαδά – Μαχητές Δόξας Πεύκων. Διαιτητές: Λόρτος-Φουτζήλας (Μήτσιου)

Κλειστό Γέφυρας, 17:00, Κ.Σ. Γέφυρας – Ευρώπη Πευκοχωρίου. Διαιτητές: Ντούρας-Μπακάλης (Δροσόπουλος)