Για αήττητο «ποδαρικό» με την Αργώ Βόλου ο ΣΠΑΚ

Στην αγωνιστική δράση για το 2018, επιστρέφει ο ΣΠΑ Καρδίτσας καθώς μετά τη διακοπή των εορτών ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13/1) την Αργώ στο Βόλο (19:00)!

Οι «Τρικολόρε» καθ’όλη τη διάρκεια της διακοπής προσπάθησαν να μείνουν σε εγρήγορση είτε μέσω των προπονήσεων είτε με φιλικά παιχνίδια όπως αυτό με τον Πιερικό. Το να επηρεαστούν το δυνατό λιγότερο οι παίκτες από την απραξία ήταν το πρώτο μέλημα του νεαρού τεχνικού κάτι όμως όχι εύκολο καθώς πολλοί απουσίαζαν.

Όπως και να έχει οι Καρδιτσιώτες οφείλουν για μια ακόμη φορά να προσπαθήσουν για την «καθαρή» νίκη και είναι το φαβορί γι’αυτό! Η ΑΕΛ, την οποία νίκησε εύκολα ο ΣΠΑΚ και η Αργώ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και αυτό από μόνο του δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των Καρδιτσιωτών με τους υπόλοιπους αντιπάλους!

Το σίγουρο πάντως είναι πως η αναμέτρηση του Σαββάτου σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (εξαιρείται αυτό με την ΑΕΛ), θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Έτσι ο Φώτης Αλεξίου ζητά από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά όπως έχουν στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Στόχος είναι η συνέχεια του καλού σερί και το σίγουρο είναι πως αν ο ΣΠΑΚ δείξει για ακόμη μια φορά το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο θα πάρει αυτό που θέλει δηλαδή την καθαρή νίκη.