Γενέθλια με τον μικρό Βασίλη για τον Γιάννη Παπαχρήστο! (video)

Γενέθλια είχε σήμερα (19/1) ο Γιάννης Παπαχρήστος, ανήμερα του αγω΄να του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας.

Ο πολύπειρος φόργουορντ που είχε πολύ καλή παρουσία στον αγώνα και κυριάρχησε στα ριμπάουντ (10), ήθελε να γιορτάσει ξεχωριστά τα φετινά γενέθλιά του και με έναν φίλο που απέκτησε στο παρκέ του κλειστού της Καρδίτσας!

Ο λόγος για τον μικρό Βασίλη που αποτελεί έναν από τους πλέον ένθερμους φίλους της ομάδας με διαρκή παρουσία στο γήπεδο.

Ο Παπαχρήστος είναι από τους παίχτες του ΑΣΚ που είναι πολύ κοντά στον «μαχητή» Βασίλη, τον οποίο παίρνει πάντα δίπλα του στο φινάλε των αγώνων για το καθιερωμένο «ζντο» αλλά και εκτός γηπέδου έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο πρόσωπό του.

Σήμερα ήταν άλλη μία μέρα χαράς, αφού επέλεξε να σβήσει τα κεράκια μαζί του στο παρκέ, με μία τούρτα που απεικόνιζε τους δύο φίλους και με τους συμπαίχτες του στην ομάδα να τραγουδούν το γενέθλιο άσμα.

Οι δυο τους έσβησαν τα κεράκια και η ατμόσφαιρα ήταν σίγουρα ζεστή, σε γενέθλια που θα μείνουν αξέχαστα για τον εορτάζοντα και όχι μόνο: