Γέμισαν με δράση τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας στα φιλικά με τον ΓΣ Βόλου

Σαββατοκύριακο χωρίς δράση δε νοείται για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας που έχουν καθιερώσει αναμετρήσεις με Συλλόγους από κάθε μέρος της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Αυτή την Κυριακή (14/10) σειρά πήραν τα παιχνίδια των Παίδων και Παμπαίδων με τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ. Βόλου, σε αγώνες που έλαβαν χώρα στο κλειστό της Καρδίτσας.

Οι αθλητές των δύο ομάδων αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, σύσφιξαν τις σχέσεις τους και ξεδίπλωσαν στο παρκέ το πλούσιο μπασκετικό τους ταλέντο, όλα αυτά πάντα με τη χαρά που προσφέρει η συμμετοχή στο παιχνίδι.

Αρχικά αγωνίστηκαν οι ομάδες Παμπαίδων, τις οποίες επιμελούνται οι Στέφανος Μπελάγιας και ο Χρήστος Ζαρογιάννης εκατέρωθεν.

Στη συνέχεια, αναμετρήθηκαν οι Παιδικές ομάδες, με προπονητές τους Στέφανο Μπελάγια για τους γηπεδούχους και Χρήστο Ζαρογιάννη για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε η νεανική αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που την καθοδήγησε ο προπονητής Τάκης Καλογριανίτης, με το εφηβικό τμήμα του ΓΣΒ, το οποίο κατηύθυνε ο Παναγιώτης Τύμπας.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας ευχαρίστησαν τους προπονητές του Γ.Σ. Βόλου Ζαρογιάννη Χρήστο και Παναγιώτη Τύμπα και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες.