«Βόμβα» με κοινοτικό στη «ρακέτα» του ο ΑΣΚ!

Μία πραγματική καλαθομηχανή είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο ΑΣ Καρδίτσας που θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του.

Για τη front line της, η νεοφώτιστη ομάδα της Καρδίτσας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KarditsaSportiva, συμφώνησε με κοινοτικό παίχτη, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζεται σταθερά στην Α2 Εθνική κατηγορία της χώρας μας και μετρά στο ενεργητικό του δύο ανόδους στην Basketleague με πιο πρόσφατη την περυσινή!

Ο δυναμικός σέντερ έχει ερωτική σχέση με το καλάθι και σε μία θέση που κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, ο ΑΣΚ φαίνεται να «θωρακίζει» τη ρακέτα του, δεδομένου ότι διατήρησε στο δυναμικό του τους Βαγγέλη Παπαδόπουλο και Μάκη Θέο.

Ο 28χρονος παίχτης σε όλες τις προηγούμενες χρονιές του στην Ελλάδα είχε διψήφιο μ.ο. πόντων και άγγιξε ανάλογες τιμές στον τομέα των ριμπάουντ, προερχόμενος από τη μεγάλη, των «Πλάβι» σχολή.

Σε λίγες ώρες, οι δύο πλευρές αναμένεται και επίσημα να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο ΑΣΚ θα προσθέσει στο ρόστερ του ξένο αθλητή, κινούμενος αθόρυβα και κάνοντας «ματ», αφού ο παίχτης αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για ομάδες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία.