Βρίσκει ρυθμό…και δίχτυα ο Πλαστήρας!

Το διάχυτο ταλέντο του μετουσιώνει σε αποτελέσματα και καλή απόδοση ο Πλαστήρας στις τελευταίες αγωνιστικές της Β’ ΕΠΣΚ.

Η ομάδα του Κώστα Τσίλια, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και «ρολάρου» για να ανέβουν με δύο συνεχόμενες νίκες στους 10 βαθμούς και την 7η θέση!

Επιστέγασμα της βελτιωμένης πορείας είναι η τελευταία αναμέτρηση όπου κόντρα στην ενισχυμένη και ποιοτική ομάδα της ΑΕ Λαζαρίνας, έφτασε στο εντυπωσιακό 5-1, βλέποντας τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να βρίσκουν δίχτυα.

Το πλάνο των Κυανόμαυρων και φέτος παραμένει η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες τους και φαίνεται ότι η ευόδωσή του, τους καθιστά ως μία από τις πιο πετυχημένες ακαδημίες της περιοχής (την τελευταία τετραετία ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές της έχουν κάνει το επόμενο βήμα με συμμετοχή σε ανώτερες κατηγορίες).

Ο Πλαστήρας παραμένει αφοσιωμένος στο πώς θα αποδώσει στους παίχτες του ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής ώστε να μετουσιώσουν σε επίσημα ματς με ανταγωνισμό, όσα διδάσκονται στις προπονήσεις.

Σειρά παίρνει το εκτός έδρας ματς με τον φορμαρισμένο Εθνικό που αντιμετωπίζεται ως πρόκληση, μιας και ο αντίπαλος διαθέτει επίσης ένα «φρέσκο» και νεανικό σύνολο, δίχως να πιέζεται από το αποτέλεσμα ή κάποιον στόχο πρωταθλητισμού.