Βαζάκας: «Κακές επιλογές του διαιτητή – Αστείο το πρώτο γκολ»

Ο Γιώργος Βαζάκας στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα του δέχτηκε το καθοριστικό πρώτο γκολ στο ματς με την Καλλιθέα αλλά και στις αποφάσεις του διαιτητή όταν το σκορ ήταν 3-0 που δεν επέτρεψαν την Αναγέννηση να ξαναμπεί στο παιχνίδι, έστω και αν οι ελπίδες για αποφυγή της ήττας ήταν ελάχιστες.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Νίκου Παντέλη από τη συνέντευξη τύπου
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μανώλη Ρουσσάκη από τη συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 15 λεπτά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ από στημένη φάση. Το ίδιο έγινε και με το δεύτερο γκολ. Χάσαμε ένα ημίχρονο, χάσαμε τον έλεγχο, περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες έχασαν την αυτοσυγκέντρωση. Ήθελαν πολύ να κερδίσουν για τη σωτηρία μας. Χάσαμε τα υπόλοιπα λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού, παίξαμε με δύο σέντερ φορ. Θεωρώ ότι υπήρξαν δύο κακές επιλογές του διαιτητή. Μία το οφσαιντ που έγινε το 3-0 και μία το πέναλτι που δεν έδωσε και θα μπορούσε να γίνει στο 85-86 το 3-2 και θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να αλλάξει. Όπως άλλαξε και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει στο 93’ ή στο 96’, όπως σήμερα. Ο διαιτητής σήμερα έκανε διαιτητικά, τρομερά λάθη και νομίζω ότι εκεί χάλασε την εικόνα του παιχνιδιού. Δίνω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, γιατί παίζει και πολεμάει μέχρι τέλους, παρότι έχει πέσει.  Αυτό δείχνει αξιοπρέπεια.

Εμάς φέτος ο θεός μας αγαπάει. Έχασαν και οι άλλοι αντίπαλοι, παίζουμε τελικό την Τετάρτη.  Για εμάς είναι  μονόδρομος η νίκη με τον Εργοτέλη για να πετύχουμε τη σωτηρία μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια».