Α.Ο.Κ.: «Υποδεχτήκαμε άψογα δυο φορές τον Ατρόμητο, σεβόμαστε την ιστορία του»

Θέση για όσα έγιναν χτες (21/12) στο γήπεδο της Καρδιτσομάγουλας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο μετά και την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας του Παλαμά, πήρε η διοίκηση του Α.Ο. Καρδίτσα.

Η «κυανόλευκη» διοίκηση κάνει αναφορά σε όσα έγιναν στο χτεσινό ντέρμπι, τονίζοντας ότι υποδέχτηκε άψογα δύο φορές την αποστολή του Ατρόμητου και μάλιστα τους συνεχάρη για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα για να βάλει ένα τέλος σε όσα έγιναν και ακολούθησαν, τα αφήνει όλα πίσω, σεβόμενη την ιστορία και των δύο και εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Κ.:

«Χτες (21/12) διεξήχθη στο γήπεδο της Καρδιτσομάγουλας στα πλαίσια του κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων και θα θέλαμε να ενημερώσουμε για όσα έγιναν.

Ο ΑΟΚ το έχει δείξει και στο παρελθόν ότι σέβεται όλες τις ομάδες και το ίδιο έκανε και με τον Ατρόμητο Παλαμά. Υποδεχτήκαμε άψογα δύο φορές τον Ατρόμητο μέχρι στιγμής και στο πρωτάθλημα τους δώσαμε συγχαρητήρια για τη νίκη τους, πράγμα που δεν έκαναν αυτοί χτες που ηττήθηκαν.

Μάλιστα ο πρόεδρός μας κ. Ηρακλής Γκερμπεσιώτης παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του Ατρόμητου κ. Γιώργο Τινό.

Ακόμη ούτε ο προπονητής μας, Σάκης Τίκας, αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, προκάλεσαν μέλος της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, ασχολούμενοι αποκλειστικά με όσα γίνονταν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Κανείς παράγοντας και φίλαθλος του ΑΟΚ δεν πείραξε μέλος της αποστολής του Ατρόμητου, απεναντίας ο κύριος προπονητής τερματοφυλάκων του Ατρόμητου ξεκίνησε να προκαλεί τον ποδοσφαιριστή μας, Γιώργο Μπλατσέρη και δυναμίτισε το παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο εν λόγω κύριος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κλότσησε την μπάλα με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει ο διαιτητής και σ’εκείνο το παιχνίδι. (αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του παιχνιδιού)

Παρόλα όσα έγιναν η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ τα αφήνουν πίσω σεβόμενοι την ιστορία των δύο ομάδων.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία.»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καρδίτσα