Αφιερωμένη στο «Make A Wish» η 33η αγωνιστική της Football League

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Football League.

Όπως γνωστοποίησε η Διοργανώτρια Αρχή, η 33η αγωνιστική μετονομάζεται σε «Make a Wish» και στο πλαίσιό της θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού που κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Κάθε ομάδα καλούνται να διαθέσουν μια κερκίδα τους με την τιμή των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη να είναι στα 5 ευρώ, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον οργανισμό.

Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο Κοινωνικής Ευθύνης η Football League στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο οργανισμό “Make A Wish” (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) στην προσπάθειά του να κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Για το λόγο αυτό μετονομάζουμε την 33η αγωνιστική σε “Make A Wish” αγωνιστική, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν τον οργανισμό στο έργο του.

Σε όλα τα γήπεδα της αγωνιστικές θα παραχωρηθεί από τις ομάδες μία κερκίδα που θα μετονομαστεί σε κερκίδα “Make A Wish”, με συμβολική τιμή 5 ευρώ.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτούς που το έχουν ανάγκη και να προβάλουμε προς τα έξω το αληθινό μήνυμα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου!».