Αφιέρωμα του anagenisi-karditsas.gr στο Θεοδοσιάδη

Ιστορία γράφει η Αναγέννηση σ’ ολη την Ελλάδα και στο θέμα αντιμετώπισης των προπονητών τα τέσσερα τελευταία χρόνια!

Μέσα σ’ ενα περιβάλλον που όχι απλά ενθαρρύνει τα «πήγαινε – έλα» των προπονητών, αλλά που δεν τους επιτρέπει καν να παρουσιάσουν μέσα σε συνθήκες που σοβαροί προπονητές απολύονται για ένα αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» ως γνωστό κινούνται με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και έχουν γίνει και γι’ αυτόν τον τομέα αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την Ελλάδα!

Είναι άλλωστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η Αναγέννηση που διατηρεί τον ίδιο προπονητή επι τέσσερις συνεχόμενες περιόδους!!!

Επίσης είναι ρεκόρ και για την Αναγέννηση αυτό αφού ο συγκεκριμένος προπονητής έχει ήδη τη μακροβιότερη παρουσία απο κάθε άλλον στο παρελθόν που πέρασε απο τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παραμένει στην πάγκο της Αναγέννησης απο τη Δ’ Εθνική Κατηγορία και συγκεκριμένα απο το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του εν λόγω πρωταθλήματος (Αμπελωνιακός εκτός έδρας 0-0).

Μια σχέση που έχει ξεπεράσει την φυσιολογική «καθημερινή φθορά», τις δυσκολίες που προέκυψαν, αλλά και τα «στάνταρς» που επικρατούν στη νοοτροπία του Ελληνα φιλάθλου, παράγοντα και προπονητή!

Μια διοίκηση που το χει πάρει «αλλιώς», στηρίζοντας ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων το εγχείρημα, ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που με όλες τις εντάσεις, τα προβλήματα αλλά και τις ωραίες στιγμες που είναι μέσα στο πρόγραμμα διατηρεί το στοιχείο της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!

Κι αν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ψάχνουν ακόμη κάποιοι να βρουν τη συνταγή της επιτυχίας, το κύριο χαρακτηριστικό είναι Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ…

Το αν είναι ή όχι πετυχημένη αυτή η νοοτροπία που καθιερώθηκε στην Αναγέννηση μπορεί κανείς να το δεί απο τους… αριθμούς!

Την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στη Θεσσαλία TV που είχε μεταξύ άλλων αντικείμενο συζήτησης και το τραγελαφικό που επικρατεί με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών παρουσιάστηκε ένα ωραίο μουσικό αφιέρωμα στον προπονητή της Αναγέννησης Σάκη Θεοδοσιάδη.

Απολαύστε το…

http://www.dailymotion.com/video/k17IIwZYL65fun9lTzc?start=9

 

Πηγή: anagenisikarditsas.gr