Αφήνουν υποσχέσεις οι εμφανίσεις του Γιώργου Ξέρρα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου!

Τρία γκολ σε τρεις διαφορετικούς θεσμούς περιλαμβάνει το γεμάτο υποσχόμενο ξεκίνημα της σεζόν για τον Γιώργο Ξέρρα.

Ο 20χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Μακρυχωρίου σηκώνει με περίσσια ωριμότητα το επιθετικό βάρος των Κυανόλευκων σε ένα πρωτόγνωρο για την τοπική ομάδα πρωτάθλημα αλλά, όπως φαίνεται, όχι για τον υψηλόσωμο φορ!

Ο Ξέρρας ανταποκρίνεται περίφημα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες, αφού στις έως τώρα επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Βάιου Καραγιάννη, όντας ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της και με απόδοση που δεν αποτυπώνεται μόνο με την παραγωγή των γκολ.

Την Κυριακή (7/10) ο νεαρός ποδοσφαιριστής σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο Βελεστίνο, στον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς, έχοντας απειλήσει άλλες τέσσερις φορές με ενέργειες που είτε προήλθαν αποκλειστικά από τον ίδιο, είτε βρέθηκε εκεί που έπρεπε να να παράξει φάση/τελική προσπάθεια.

Στον τελικό «Ευ αγωνίζεσθαι» κόντρα σε αντίπαλο Γ’ Εθνικής, τον ΑΟ Σελλάνων (θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωποι την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος), ο Ξέρρας ήταν αυτός που ξαναέβαλε στο παιχνίδι τον Απόλλωνα, μειώνοντας σε 2-1.

Επίσης, ήταν αυτός που σκόραρε στο Βιολογικό και βοήθησε τους Κυανόλευκους να προκριθούν στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου».

Οι καλές του τοποθετήσεις και  το γεγονός ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά  για να καθιερωθεί σε αυτό και σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, τον καθιστούν ως ένα σημαντικό «γρανάζι» στο «δεμένο» σύνολο του Απόλλωνα.