«Ατρόμητος» ο Μάκης Λάκιας!

Με εντυπωσιακό τρόπο αρχίζει την οργάνωσή του για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΚ ο Ατρόμητος Γεωργικού.

Το «Αστέρι» συμφώνησε με τον Μάκη Λάκια, εντυπωσιάζοντας στο σχεδιασμό του, αφού κατάφερε να κάνει δικό του τον έμπειρο μεσοαμυντικό με «γεμάτες» παραστάσεις από την Α’ Ερασιτεχνική!

Ο Λάκιας είναι 30 ετών και διαθέτει σημαντική αγωνιστική αξία αλλά και την ποιότητα να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις, αφού στην καριέρα του έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ως αριστερό μπακ-χαφ, όσο και ως αμυντικός-μέσος και η παρουσία του στην ομάδα του Γεωργικού αναβαθμίζει αυτόματα το έμψυχο δυναμικό της.

Ο Λάκας έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Αετό Αγίου Θεόδωρου και Α.Ο. Καρδίτσας με επιτυχία.

Οι παραστάσεις του και οι ποδοσφαιρικές του εμπειρίες τον καθιστούν ικανό να συνεισφέρει και από άλλα πόστα στον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να έχει το ρόλο και του τεχνικού σε μία κατηγορία και έναν Όμιλο που αναμένεται από τους πιο ανταγωνιστικούς των τελευταίων ετών.