«Ασπίδα» οι Παλαίμαχοι στη νέα προσπάθεια της ΑΣΑ!

Mια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η ΠΑΕ Αναγέννηση καλώντας χθες (19/10) σε συστράτευση όλες τις παλιές δόξες και θρύλους της κιτρινόμαυρης αγάπης.

Στο πρώτο κάλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Κιέριον» (η πρωτοβουλία των επαφών θα συνεχιστεί), το παρών έδωσαν οι Σπύρος Θώδης, Βαγγέλης Πλακιάς, Κώστας Τζιφούλης, Γιώργος Καραπέτσας, Γιάννης Γκαβαλέκας, Δημήτρης Λάππας.

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν ο Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΑ Χρυσοβαλάντης Μπλέτσας, ο εκπρόσωπος ΠΑΕ ΑΣΑ και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Σωκράτης Μπουντούρης, και ο επιχειρηματίας Κρανής Γιώργος, ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας και ο βοηθός του Παναγιώτης Μπούτας.

Ο κύριος Μπλέτσας ευχαρίστησε τους παλαίμαχους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του και μετέφερε και τις ευχαριστίες του ΔΣ και του Κλάους Μίλερ ,και τόνισε την σημασία που έχει η παρουσία όλων σε μια δύσκολη πορεία όπως η φετινή για την Αναγέννηση.

Οι επαφές με τους παλαιμάχους θα συνεχιστούν και το κάλεσμα είναι δίαυλος ανοιχτός όπως τόνισε τόσο ο διευθυντής κ. Μπλέτσας, όσο και ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας προς όλους τους παλαιμάχους και σε όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν στην πρώτη επαφή και βέβαια όλους τους υπόλοιπους που θα συναντήσουν το επόμενο διάστημα (η συστράτευση συνεχίζεται).

Ουσιαστικός ήταν ο πρώτος διάλογος των παλαιμάχων που έγινε με εποικοδομητικό χαρακτήρα τόσο στην ενημέρωση στα διοικητικά αλλά και τα αγωνιστικά της ομάδας από τον τεχνικό διευθυντή και τον Γιώργο Βαζάκα.

Από την πρώτη συνάντηση βγήκε η κοινή γραμμή όλων να βρεθούν συνοδοιπόροι στην νέα προσπάθεια της ομάδας, και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος θα δούμε και μια διαφορετική εικόνα στις κερκίδες με την παρουσία όλων αυτών των παλιών θρύλων δίπλα και στο πλευρό της Αναγέννησης.

Συμβολικά και τιμητικά η ΠΑΕ παρέδωσε τα διαρκείας στην πρώτη συνάντηση (θα ακολουθούσουν και άλλες συναντήσεις με όλους τους παλαιμάχους) ενώ από την συνάντηση φάνηκε και η ανάθεση του ρόλου της αγαστής επικοινωνίας, που θα έχουν όλοι οι παλαίμαχοι σαν εκπρόσωποι αυτής της προσπάθειας, με όλη την ομάδα.