Αρχή με οργάνωση και στέρεες βάσεις στον Άρη Καρδίτσας!

Σε διαφορετικά πρότυπα αλλά με βήματα πρόοδου σε όλους τους τομείς ξεκινά τη φετινή του  προσπάθεια ο Άρης Καρδίτσας.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Η ομάδα της συνοικίας Παρασκευής, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από την περυσινή περιπετειώδη πορεία της στην Α1 ΕΠΣΚ όπου στέφθηκε στο φινάλε με επιτυχία, επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω, τοποθετώντας θεμέλια οργάνωσης, τόσο διοικητικά και σε επίπεδο υποδομών, όσο και αγωνιστικά.

Ο φετινός σχεδιασμός συνοψίζεται από τη ριζική παρέμβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της φυσικής έδρας της ομάδας που περιλαμβάνουν εργασίες αντικατάστασης των υδραυλικών στα αποδυτήρια, τοποθέτηση πάγκων και ραφιών, πάγκου μασάζ, ανακαίνιση των αποδυτηρίων των διαιτητών, τσιμέντωση της βάσης των πάγκων, αγορά νέων πάγκων, τοποθέτηση πινακίδας με το νέο έμβλημα του Συλλόγου και μιας γιγαντιαίας ταπετσαρίας στην είσοδό του!

Όλα αυτά μέσα σε ένα καλοκαίρι, την ώρα που οι εργασίες συνεχίζονται αδιάκοπα, με επένδυση αρκετού χρόνου και χρήματος για υποδομές που αναβαθμίζουν το υπόβαθρο της ομάδας και ανοίγουν την όρεξη για αγωνιστικές διακρίσεις.

Όσο για  το αγωνιστικό σκέλος, η έλευση του Σάκη Τίκα και η διατήρηση της πλειοψηφίας του βασικού κορμού που συσπειρώνει τη συνοικία, είναι τα βασικά συστατικά της προσπάθειας, την ώρα που κάποιες μεταγραφές ουσίες έρχονται να δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε, σε πρώτο βαθμό, ο Άρης να αποφύγει τις περυσινές περιπέτειες και έπειτα να επιδιώξει ό,τι καλύτερο.

Ήδη, οι Σωκράτης Αντωνίου, Νίκος Μαγαλιός και Ντίνος Γρίβας έχουν αποκτηθεί, ενώ υπάρχουν επαφές με ακόμη 5-6 ποδοσφαιριστές προς ενίσχυση.

Στη σημερινή (10/8) πρώτη προπόνηση, το παρών έδωσαν 14 ποδοσφαιριστές, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Σταδιακά, θα ενσωματώνονται στην προετοιμασία που αρχικά περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.