Αρχή με βάση τις Καμινάδες στη Νέα Νίκη!

Στα δικά της πόδια θα βασιστεί η Νέα Νίκη Καμινάδων φέτος και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/8) η νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΚ ομάδα μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο των Καμινάδων, έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία και διάθεση για λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά.

Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του Καρδιτσιώτιου ποδοσφαίρου και φαίνονται διατεθειμένοι να στηριχθούν στα δικές τους δυνάμεις, επιστρατεύοντας κάθε παίχτη από τη συνοικία που είναι πρόθυμος να δουλέψει και να αγωνιστεί με στόχο τη συνέχιση της ιστορίας της ομάδας.

Προς ενίσχυση του ρόστερ, στο «κάδρο» υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, τόσο από την ακαδημία, όσο και  από τη ευρύτερη περιοχή, ενώ με 1,5 ακόμη μήνα πριν τη σέντρα, η προσπάθεια ενίσχυσης έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

Αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Νέα Νίκη είναι ότι «πάτησε» γήπεδο και αυτό συνέβη αρχικά με παρουσία 16 ποδοσφαιριστών, αριθμός ικανοποιητικός για την περίοδο που διανύουμε.

Μάλιστα, από την «πρώτη» απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ηλίας Βενέτης, Γιώργος και Κώστας Νταντάμης, Κώστας Ντότσι, Θωμας Πλατώνης, Αχιλλέας Παλιούρας και Πάνος Καρακαξάς, με την τοπική ομάδα να δημιουργεί προϋποθέσεις αυτάρκειας, χωρίς να παρεκκλίνει από τα οικονομικά δεδομένα που επιτάσσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο τεχνικό τιμ, δίπλα στον Κώστα Σιακάρα θα είναι φέτος ο Δημήτρης Μπολτσής, με τους Καμινιώτες  να επενδύουν και σε αυτόν τον τομέα σε ορεξάτους και ανερχόμενους καταρτισμένους προπονητές.

Το έμψυχο υλικό έχει αξιολογηθεί και δουλέψει παλαιότερα με τον Κώστα Σιακάρα, επομένως ο εγκλιματισμός είναι  εγγυημένος, αφού ήδη το αγωνιστικό τμήμα νιώθει…σαν στο σπίτι του!

Στην πορεία οι ρυθμοί θα ανέβουν, όπως είναι φυσικό, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με αντιπάλους για τα πρώτα φιλικά.

Την προσεχή Τρίτη, πάντως, (14/8) η Νέα Νίκη Καμινάδων θα αντιμετωπίσει σε οικογενειακό διπλό τη «συγκάτοικό» της, Αργεντινή Καρδίτσας.