Αργεντινή Καρδίτσας: «FairPlay πόσο μικρή, αλλά πόσο δύσκολη λέξη»

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας παρουσιάστηκε στο γήπεδο με πολλές απουσίες. Οι εποχές είναι δύσκολες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αγγίξει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι, όπου δεχτήκαμε ένα παιδικό γκολ στο 42′ μετά από πλήρη αδράνεια της άμυνας μας, ενώ η μπάλα όδευε προς το άουτ μεταφορικά βρέθηκε στα δίχτυα της ομάδας μας.

Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας προσπαθήσαμε να απειλήσουμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι στο 80ό λεπτό έγινε και το 2-0.

Εκεί σε αυτό το σημείο τελείωσε το παιχνίδι και ξεκίνησε η δυσφήμιση του ποδοσφαίρου! Σε μια σέντρα ένα λεπτό μετά σε μια μονομαχία ένας παίχτης του Ήφαιστου χτύπησε μέσα στην περιοχή μας και έμεινε στο έδαφος, εμείς σταματήσαμε πήγαμε προς το μέρος του όπως και ορισμένοι αντίπαλοι αλλά μετά από εντολές του πάγκου του Ήφαιστου να βάλουνε την μπάλα στα δίχτυα το κάνανε.

Η ομάδα μας σταμάτησε στη συνέχεια σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας μπας και καταλάβει κάποιος το τι έγινε και ξανά με εντολή από τον πάγκο του Ήφαιστου είπανε ξαναβάλουν σε κενή εστία και το 4-0.

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι παιχνίδι, είναι συναισθήματα και όχι στιγμές του Μεσαίωνα που δυστυχώς μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω…Κρίμα πραγματικά γιατί παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά βλέπεις η τελική συμπεριφορά έδειξε ότι πήρανε 3 βαθμούς, αλλά χάσανε πολλά περισσότερα!

FairPlay πόσο μικρή, αλλά πόσο δύσκολη λέξη!
Εμείς συνεχίζουμε στην πορεία μας

Vamos!

Σ.Φ. Αργεντινή Καρδίτσας