Αργεντινή και Αναγέννηση σκόραραν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας! (photos+video)

Πιστή στο ραντεβού της με την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ήταν και φέτος το Πάσχα η Αργεντινή.

Δείτε στο τέλος του κειμένου φωτορεπορτάζ αλλά και δηλώσεις σε βίντεο

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με επίλεκτους παίχτες της Αναγέννησης προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα (5/4) το βράδυ στις νεόδμητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις «Balla Athletic Hall» (3ο χλμ Καρδίτσας-Σμοκόβου), αφού ο σκοπός της συγκέντρωσης αγαθών και χρημάτων για τους συμπολίτες που το έχουν ανάγκη, αγκαλιάστηκε θερμά.

Φίλοι του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φυσικά οι συμμετέχουσες ομάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας του Βαγγέλη Φαλιάγκα που βρήκε ξανά συσπειρωμένη την Κιτρινόμαυρη οικογένεια της Αναγέννησης, αφού διαφορετικών γενεών ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του Συλλόγου έπαιξαν για τον ιερό σκοπό της συνάντησης.

Το παρών στη φιλική αναμέτρηση έδωσαν εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ξηλωμένος, αθλητικοί φορείς, προπονητές, ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία και μη, αλλά και φίλαθλοι της ΑΣΑ, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, έχοντας συνθέσει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αργεντινής εμπνευσμένοι και από τον αγαπημένο τους Κιτρινόμαυρο Σύλλογο.

Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο «Balla Athletick Hall» είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν ποδοσφαιριστές-σημαίες της Αναγέννησης να αποδεικνύουν πως η κλάση είναι παντοτινή, αφού ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο που τους καταξίωσε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το κίνητρο, ωστόσο, ήταν μεγάλο και για την Αργεντινή που ήθελε να αντιμετωπίσει στα ίσα ποδοσφαιριστές που έβλεπε διαχρονικά να σηκώνουν στις πλάτες τους τους Κιτρινόμαυρους, με το τελικό 6-4 να τους δίνει την άτυπη νίκη αλλά να προσφέρει και από τις δύο πλευρές πλούσιο θέαμα και ατελείωτα πειράγματα εκατέρωθεν.

Για την Αναγέννηση αγωνίστηκαν οι: Σωκράτης Μπουντούρης, Άγγελος Χατζηρίζος, Χρήστος Οικονόμου, Σπύρος Γκουγκούδης, Χάρης Μίχος, Πέτρος Ζευγαράς, Αλέξανδρος Κρανιώτης, Κώστας Τζιφούλης και Αντρέας Χαντζής.