Από τον Άγιο Θεόδωρο θα…πετάξει ο Αετός!

Από τη βάση του θέλει να στηριχθεί και φέτος αγωνιστικά ο Αετός Αγίου Θεοδώρου, ο οποίος φιλοδοξεί να διαμορφώσει το σχεδιασμό του με έρεισμα το τοπικό στοιχείο.

Αυτό είναι άλλωστε και η διαχρονική επιτυχία των Κιτρινόμαυρων που έχουν αναδείξει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο και αντίστοιχα έχουν δομήσει την προσπάθειά τους με παίχτες που κατάγονται από τον Άγιο Θεόδωρο.

Η αυτάρκεια είναι το μεγάλο ζητούμενο στον Αετό και θα λέγαμε ότι η τοπική ομάδα είναι σε πλεονεκτική θέση, αφού φρόντισε τα προηγούμενα χρόνια να διατηρήσει γηγενείς παίχτες στο ρόστερ της, να δώσει το ερέθισμα σε ακόμη περισσότερους να παραμείνουν στις τάξεις της ομάδας και φυσικά να δημιουργήσει έναν σκελετό, ο οποίος θα πλαισιωθεί από κάποιες απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες.

Σύντομα και με την τροποποίηση του Δ.Σ. από τις αρχαιρεσίες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ώστε να μη χαθεί χρόνος και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή συγκρότηση στο έμψυχο δυναμικό.