Από τη Μητρόπολη στο Μουζάκι για την πρεμιέρα κόντρα στη Στυλίδα ο ΑΟ Σελλάνων

Σε δύο μέτωπα στρέφει το ενδιαφέρον του την εβδομάδα που διανύουμε ο ΑΟ Σελλάνων.

Αρχικά, η ομάδα του Προαστίου θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης (26/9) στη Μητρόπολη την τοπική Δόξα για τη νοκ-άουτ Γ’ Φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου», γνωρίζοντας ότι απέναντί της έχει ένα δύσκολο εμπόδιο.

Οι Κυανόλευκοι στοχεύουν στην πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια φλερτάρει έντονα με τη Γ’ Εθνική και έχει δυνατή έδρα, με το παιχνίδι μάλιστα να  έρχεται τέσσερις ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου θα υποδεχτεί τον ΑΟ Στυλίδας.

Στο παιχνίδι του κυπέλλου, ο ΑΟΣ θέλει να ενισχύσει την αγωνιστικότητά του σε ένα σημείο που χρειάζεται να φορτσάρει μιας και η έναρξη του πρωταθλήματος μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς έχει ολοκληρωθεί και ο νεαρός προπονητής σκοπεύει να  προφυλάξει τον Παπαγεωργίου ο οποίος αντιμετωπίζει μια ενόχληση στον δικέφαλο αλλά και τον Υφαντή, ο οποίος αναρρώνει από το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον ΑΟ Στυλίδας, αυτός θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, καθώς οι εργασίες στο γήπεδο του Προαστίου έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο βαθμό, αλλά απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα βρουν στο επόμενο εντός έδρας ματς τον ΑΟ Σελλάνων έτοιμο από κάθε άποψη, με την επιλογή αυτή να κρίνεται η καταλληλότερη από τους ιθύνοντες του Συλλόγου.