Από την Ακαδημία στο Πανεπιστήμιο! Συγχαρητήρια του Φωστήρα στους επιτυχόντες-μέλη του!

Με ανακοίνωσή του η Ακαδημία Ταυρωπού ο «Φωστήρας» συγχαίρει τους μαθητές-μέλη του που κατάφεραν να πετύχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να εισαχθούν σε σχολές.

Αναλυτικά:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ταυρωπός ο «Φωστήρας» και οι υπεύθυνοι προπονητές Τάσος Μασούρας, Γιώργος Νοτόπουλος συγχαίρουν τους 14 ποδοσφαιριστές-μέλη του που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
 
Η Ακαδημία Ταυρωπού ο «Φωστήρας» ρίχνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση αλλά και στην επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας αφού πάνω απ’ όλα θέλει να «παράγει» σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία οι οποίοι έχοντας αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια θα μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν τα εμπόδια στη ζωή τους. 
 
Τα παιδιά που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια και φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, παράλληλα διάβαζαν και έδιναν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να εισαχθούν σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Στον… αγώνα τους όλη τη χρονιά ήταν δίπλα τους οι προπονητές και όλα τα στελέχη της Ακαδημίας παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν. 
 
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές και οι σχολές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ: 

Χρυσόστομος Βασιλείου
Γιώργος Καλαμάρας
Κώστας Καλογρίτσας
Κωνσταντίνος Κουτσοτόλιας
Νίκος Λυχρίτης
Φώτης Μπάμος
Θανάσης Νοτόπουλος
Νίκος Ντηλιάς
Δημήτρης Ξαφάκης
Θωμάς Παλαμιώτης
Δημήτρης Παππάς
Δημήτρης Ρούντος
Γιώργος Τριανταφύλλου
Ηλίας Χαλιμούρδας»