Από «τελικό» σε «τελικό» ο Θεσσαλικός Ματαράγκας!

Και ξαφνικά, εκεί που οι ελπίδες ανόδου για τον Θεσσαλικό έσβηναν, μετά τις πρώτες αγωνιστικές των πλέι-οφ, αυτές αναζωπυρώθηκαν για τα καλά!

Η ομάδα της Ματαράγκας εξελίσσεται σε…λερναία ύδρα, αφού στο…και πέντε εισήλθε στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και μέσα σε αυτό έχει τη δυνατότητα στο…παρά πέντε της διαδικασίας να διεκδικήσει μία ακόμη άνοδο, μετά από εκείνη του 2015 στην Α1 ΕΠΣΚ.

Με μηδενικό βαθμολογικό πλεονέκτημα και ήττα στην πρεμιέρα από την Παλαμαϊκή, το συγκρότημα του Μάνθου Ορφανιώτη ήξερε ότι δεν έχει μαζί της τις πιθανότητες ανόδου.

Μάλιστα, ο τρόπος που έχασε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟ Κρανέας, όταν το 3-1 μετατράπηκε σε 3-3, δεν άφησε την τοπική ομάδα να μπει  νωρίτερα και με μεγαλύτερες αξιώσεις στο διεκδίκηση της ανόδου, αλλά το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της είναι…κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Από την αήττητη έδρα του, λοιπόν, ο Θεσσαλικός (που θα μπορούσε να έχει το 2×2) στοχεύει στην ανατροπή των δεδομένων, φιλοξενώντας την Παλαμαϊκή, όπου αρχικά θέλει τη νίκη για να φτάσει τη συγκομιδή του αυριανού (20/5)  του αντιπάλου -ευελπιστώντας σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ματς του Φύλλου και έπειτα την προσπάθεια για ένα καλύτερο σκορ από το 2-0 της ήττας στην πρεμιέρα.

Το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας δεν είναι απίθανο αλλά αυτό που εξετάζει ο Θεσσαλικός αρχικά είναι πώς θα φτάσει στη νίκη, καθώς αυτό είναι το κύριο μέλημα, ώστε στο ματς με την Κρανιά στην αυλαία να τα παίξει όλα για όλα.

Ο αντίπαλος είναι γνώριμος, μιας και οι συναντήσεις τους είναι πολύ συχνές (αύριο θα είναι η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση από τις 2 Μαΐου και έπειτα, όταν «συγκρούστηκαν» για την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Α1 ΕΠΣΚ) και σίγουρα άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν αξιολογήσει τα ατού του και τι μπορεί να πετύχει στον αγωνιστικό χώρο.

Η προετοιμασία, πάντως, ολοκληρώθηκε δίχως αγωνιστικό πρόβλημα και με καλή ψυχολογία μετά την ευρεία, πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα επί του πρωτοπόρου ΑΟ Φύλλου.