Απότιση φόρου τιμής με ρίγη συγκίνησης στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΚ για τον Ανδρέα Γεωργίου!

Με συναισθήματα ιδιαίτερης συγκίνησης και βαθιάς ποδοσφαιρικής συνείδησης για το μέγεθος της προσφοράς του στο Καρδιτσιώτικο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣ Καρδίτσας απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Ανδρέα Γεωργίου, στα πλαίσια του 42ου κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Με τον θεσμό από σήμερα και στο εξής να φέρει το όνομά του, εκατοντάδες φίλαθλοι, εκπρόσωποι Σωματείων, προπονητές, αθλητικοί και πολιτικοί φορείς της περιοχής, βρέθηκαν στο ΔΑΚ της Καρδίτσας για να τιμήσουν τον άνθρωπο που συνδέεται άρρηκτα με το τοπικό ποδόσφαιρο μας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, γιος του Αχιλλέα Γεωργίου, δεύτερου κατά σειρά προέδρου στην ιστορία της ΕΠΣ Καρδίτσας, αποτέλεσε παράδειγμα έγκριτου δικηγόρου που επί σειρά ετών εκπροσώπησε την Ένωση ως νομικός της σύμβουλος, υπηρέτησε το αγαπημένο του άθλημα από διαφορετικούς ρόλους και σε διαφορετικά Σωματεία, έχοντας αναλάβει και πρόεδρος της Αναγέννησης και μέχρι την τελευταία του πνοή έδωσε σκληρές μάχες για την πρόοδο του αθλήματος και για τη δίκαιη αντιμετώπισή του.

Έτσι, πριν από τη σέντρα του τελικού και στην συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, η Εκτελεστική της Επιτροπή παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του κ. Τζένη που είχε στην αγκαλιά της τον γιο Σωκράτη-Ανδρέα.

Σε φορτισμένο κλίμα τα χειροκροτήματα αποτέλεσμα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του στο Καρδιτσιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Μανώλη Παλάσκα να επισημάνει κατά τη διάρκεια της συγκινητικής αυτής στιγμής:

«Σήμερα είναι μία ημέρα στα πλαίσια του Fair Play. Είναι ημέρα γιορτής και μνήμης. Όπως γνωρίζετε από την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18, το κύπελλο ΕΠΣ Καρδίτσας ονομάζεται «Ανδρέας Γεωργίου» τιμής ένεκεν για την προσφορά του στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς, όπως δήλωνε και ο ίδιος, «είμαι εραστής του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»!