Απόλλων και Solair διασκέδασαν μαζί!

Μια διαφορετική βραδιά, έξω απ’ τα παρκέ των γηπέδων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι γυναίκες του Απόλλωνα.

Το τέλος του 2016 βρίσκει τις Καρδιτσιώτισσες στην κορυφή της ΕΣΚΑΘ και οι ημέρες των Χριστουγέννων προβλέπουν στιγμές χαλάρωσης και συνάθροισης με οικογενειακά πρόσωπα. Με τον όρο «οικογένεια», βέβαια, στον Απόλλωνα δεν εννοούν μόνο τα συγγενικά πρόσωπα αλλά τους προπονητές και τις συμπαίχτριες που εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών φροντίζουν να περνούν πολλές ώρες μαζί και να ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα, διασκεδάζοντας την παρουσία τους στον σύλλογο με κάθε έκφανσή του.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (29/12) οι πρωταθλήτριες Θεσσαλίας φόρεσαν τα καλά τους και γλέντησαν στο Cafe-Bar Solair όπου πέρα από τον χορό και το ποτό που απόλαυσαν, θυμήθηκαν σκηνές απ΄ την φετινή πορεία και τα παράξενα που συνέβησαν, είτε στις ατέλειωτες ώρες των προπονήσεων είτε στα διάφορα γήπεδα που αγωνίστηκε η ομάδα τη χρονιά που φεύγει.

Ο Απόλλων ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Solair κ. Λάμπρο Μανώλη που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του συλλόγου και για την ξεχωριστή βραδιά που τους προσέφερε και αντάλλαξαν τις απαραίτητες ευχές για καλή χρονιά με υγεία!