Απόλλων…διαρκείας!

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Απόλλωνα Καρδίτσας. Η κάρτα έχει συμβολικό χαρακτήρα ενίσχυσης στο σύλλογο καλαθοσφαίρισης, ο οποίος για περισσότερες από δύο δεκαετίες πρεσβεύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού σε όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Η γυναικεία ομάδα, εκτός από 4 χρόνια συμμετοχής στην Α2 εθνική κατηγορία, έχει να επιδείξει μια τέταρτη θέση στην Ελλάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, τρίτη θέση στο πανελλήνιο νεανίδων και 4 παίκτριες (Ψυχογιού, Μερισιώτη, Παρασύρη,Τσιχριντζή) που έχουν στελεχώσει κατά καιρούς τις εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων, νέων και γυναικών.

Η αντρική ομάδα, φέτος πήρε την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ και με κύριο χαρακτηριστικό το νεαρό μέσο όρο ηλικίας των αθλητών, οι οποίοι προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου –προϊόν της δουλειάς που γίνεται από τους αρμόδιους προπονητές του Απόλλωνα- θέλει να διατηρήσει τα ανάλογα πρότυπα στη διαρκή ανάδειξη ταλέντων στο χώρο του μπάσκετ.

Γενικότερα, ο Απόλλων μετράει συνολικά 14 τμήματα καλαθοσφαίρισης με 150 μέλη-αθλητές, αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους στο νομό Καρδίτσας και παράλληλα χτίζοντας πολυετή παράδοση στον αθλητισμό του νομού.

Για την προμήθεια της κάρτας διαρκείας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των προπονητών του συλλόγου:

Ναούμ Κώστα 6972307555

Μαγουλιώτη Νάγια 6977824788

Κρομμύδα Βασίλη 6981968707

και στη σελίδα facebook του Απόλλωνα: https://www.facebook.com/apollonkarditsas?fref=ts