Αποχώρησε από την Σπάρτη μετά από δύο σερί ανόδους ο Ηλίας Αναστασάκος

Μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας του στη Σπάρτη, οι δρόμοι του Ηλία Αναστασάκου με τους Λάκωνες χώρισαν.

Με δήλωσή του σε γνωστή ιστοσελίδα, ο επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο πολύπειρος άσος ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Β’ Εθνική, αλλά και όσους στάθηκαν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στις δυσκολίες που πέρασαν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας μου στην Α.Ε. Σπάρτη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Όλοι μαζί καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε την ομάδα στην Football League, αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική πορεία, κάτι το οποίο δεν το πίστευαν πολλοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς η χρονιά δεν είχε το τέλος που ήθελαν όλοι, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε.

Από την πλευρά τη δική μου ό,τι έκανα το έκανα γι’ αυτό το στόχο και μόνο για το καλό της Α.Ε. Σπάρτη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Σπάρτη εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον πολύπειρο στράικερ για την προσφορά του, αναφέροντας:

 «Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ηλία Αναστασακο για τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδας μας. Ένας από τους μεγαλύτερους Λάκωνες παίκτες που είχαμε την τιμή να τον δούμε με την φανέλα της πόλης του. Η βοήθειά του, καθοριστική για την πορεία της ΑΕ.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα πορεία του σαν προπονητής. Και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά».