Αποχαιρέτησε συγκινητικά τους Τιτάνες ο Γεωργαντζάς

Με συγκινητικό τρόπο, ο Κώστας Γεωργαντζάς δήλωσε πως δε θα συνεχίσει στους Τιτάνες Παλαμά, τους οποίους αποχωρίζεται μετά από μία πενταετία σε Β’ και Γ’ Εθνική!

Ο 34χρονος πλεϊμέικερ υπήρξε πραγματική «σημαία» των Παλαμιωτών σε αυτό το διάστημα, ζώντας μαζί τους τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας τους, με δύο ανόδους στη Β’ Εθνική και τη δεύτερη που συνοδεύτηκε με τον τίτλο στη Γ’ Εθνική.

Ο δεύτερος σκόρερ των φετινών Τιτάνων και 8ος στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε, από διοικητικά μέλη, έως παράγοντες και φορείς, τονίζοντας ότι κρατάει μόνο τα καλά και πως ο Παλαμάς είναι οικογένεια του!

Μάλιστα, υπογράμμισε πως αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που τον φέρουν να συνεχίζει στην Α1 ΕΣΚΑΘ και δη στον Γ.Σ. Σοφάδων.

Η δήλωση του Καρδιτσιώτη αθλητή:

«Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν…Ένας κύκλος έκλεισε μετά από πέντε χρόνια με ωραίες και άσχημες καταστάσεις και στιγμές για μένα. Εγώ κρατάω μόνο τα ωραία. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν ό,τι και να έχει γίνει. Από τον πρώτο χρόνο μέχρι και τώρα. Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Από τον πρώτο, όπως ήταν ο Βάιος Τσούπος που με έφερε στην ομάδα μέχρι και τους τελευταίους της νέας διοίκησης, Νικήτα Πετρόπουλο και Χρήστο Μαγαλιό.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ που ό,τι και να πω ξέρω ότι δεν υπάρχουν λόγια να δείξω πόσο θέλω και μπορώ να τον ευχαριστήσω είναι τον δήμαρχο του Παλαμά. Είναι τιμή του Παλαμά που έχει τέτοιον άνθρωπο για δήμαρχο. Δήμαρχε σε ευχαριστώ! Ευχαριστώ τον παλαιό πρόεδρο κ. Κώστα Νούλα που δε σταματά να βοηθά αυτή την ομάδα.

Φεύγω για επαγγελματικούς λόγους, διότι δεν μπορώ να ακολουθώ ταξίδια και υποχρεώσεις Εθνικών κατηγοριών.

Δε θα πω ούτε αντίο, ούτε θα τα ξαναπούμε. Ο Παλαμά για μένα είναι οικογένειά μου…Έχω αποκτήσει φίλους εκεί που δεν μπορώ να ξεχάσω. Καλή συνέχεια σε όλους! Τιτανάρα στα δύσκολα, Τιτανάρα και στα εύκολα…»