Αποστολή στον Μαντουλίδη για τους Τιτάνες!

Η πρώτη αγωνιστική στέφθηκε με επιτυχία για τους Τιτάνες που ξεπέρασαν το εμπόδιο του Εύαθλου Πολύκαστρου και σειρά παίρνει η πρώτη αποστολή εκτός έδρας.

Η ομάδα του Παλαμά φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ομάδα με παραδοσιακή ανάδειξη ταλέντων στο χώρο του μπάσκετ (ενδεικτικά αναφέρουμε τους Νίκο Ζήση, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Κώστα Σλούκα, Σάββα Ηλιάδη) και πλούσια διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες.

Πρόκειται για ένα νεανικό και ενθουσιώδες συγκρότημα, όπως διαχρονικά πορεύεται ο Μαντουλίδης, το οποίο ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του και με «όπλο» του το ταλέντο και τη φυσική κατάσταση, θα επιδιώξει να παραμείνει, φέτος στην κατηγορία.

Το ίδιο όμως επιθυμούν και οι Τιτάνες, οι οποίοι φέτος έριξαν σε μεγάλο βαθμό το μ.ο. ηλικίας, διατηρώντας, βέβαια κάποιες έμπειρες μονάδες και μετά το ροζ φύλλο της πρεμιέρας, το σύνολο του Χρήστου Ζαχαρέλη δοκιμάζεται με σκοπό να συνεχίσει νικηφόρα τον 3ο Όμιλο.

Οι Παλαμιώτες ολοένα και αποκτούν μεγαλύτερη ομοιογένεια και η απόδοση ρόλων στην αγωνιστική τους ταυτότητα είναι που πλάθεται βήμα-βήμα σε μία νέα αρχή με όρεξη και κυρίως, επιθυμία να τοποθετηθούν πιο στέρεες βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Στόχος, λοιπόν, είναι μια ανταγωνιστική παρουσία, η βελτίωση μέσα από κάθε αγώνα σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα η αναζήτηση μιας θέσης που θα απαλλάξει όσο το δυνατόν πιο νωρίς από άγχη παραμονής.

Αγωνιστικά, οι Τιτάνες προετοιμάζονται για ένα ματς με ταχύτητα και έντονο ρυθμό όπου θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα απουσίας.

Το ματς ορίστηκε για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό Μαντουλίδη και διαιτητές ορίστηκαν οι Αθανάσιος Ντούρας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης και Ζαφείριος Νέδογλου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Κλειστό Λευκάδας, 17:00, Δόξα Λευκάδας-ΑΟΚ Βέροιας. Διαιτητές: Σελεβός-Πράττος (Κανελλόπουλος)

Κλειστό Πρέβεζας, 17:00, Νικόπολη Πρέβεζας-AO Καλαμπάκας. Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Μυζίκος)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 17:00, ΠΑΣ Γιάννινα-Μελίκη. Διαιτητές: Γερακίνης-Παζώλης (Αυδής)

Κλειστό Πολυκάστρου, 17:00, Εύαθλος Μακ. Πολύκαστρου-ΑΓΣ Ιωαννίνων. Διαιτητές: Γραικός-Αναστασιάδης (Βαφείδης)

Κλειστό Μαντουλίδη, 17:00, Μαντουλίδης-Τιτάνες Παλαμά. Διαιτητές: Ντούρας-Νέδογλου (Κασαπίδης)

Κλειστό Βόλου, 17:00, Ολυμπιακός Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών. Διαιτητές: Τζιοπάνος Γ.-Δέλλας (Μόρφης Στ.)

Ρεπό: Ίκαροι Τρικάλων