Αποκλειστικό: Κανονικά οι αγώνες της ΕΠΣΚ το Σαββατοκύριακο

Όπως σας πληροφορήσαμε πριν από λίγο, η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ορίσει επ’ αόριστον διαιτητές σε όλα τα πρωταθλήματα, οδηγώντας έτσι σε αναβολή τους αγώνες μέχρι νεοτέρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του karditsasportiva.gr , η απόφαση αυτή ΔΕΝ επηρεάζει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τις κατηγορίες της ΕΠΣ Καρδίτσας, καθώς  η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ είχε προχωρήσει στον ορισμό διαιτητών ένα 24ωρο νωρίτερα (Πέμπτη 13/11) και επομένως οι αναμετρήσεις σε Α’, Α1, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική θα διεξαχθούν κανονικά.

Αντίθετα, ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Αστέρα και Ατρόμητου Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, θα αναβληθεί, με την ΕΠΣ Καρδίτσας να συναινεί στην απόφαση της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αναβολή των αγώνων της Football League για λόγους ασφαλείας λόγω της επετείου της 17 Νοέμβρη, η ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με θέμα την επίθεση που έγινε στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο και αποφάσισε τα άνωθι.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής:

1. Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».